TOP

Ο Γιώργος Ράλλης μιλά στο BEST για την Football League, τον Πρασσά, τον Κούγια και την αναδιάρθρωση

H συζήτηση για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων των ΠΑΕ της Football League πήρε νέα αναβολή παρατείνοντας την αγωνία για μια ακόμη εβδομάδα, την ίδια ώρα που η super league έχει ήδη ξεκινήσει το δικό της πρωτάθλημα και η οποία αξίζει να σημειωθεί πως υπόκειται στην ίδια διοργανώτρια.

Η “Καλαμάτα” όντας μια εκ των 20 ΠΑΕ που παραμένουν στον “πάγο” επιθυμεί την επιστροφή της στα γήπεδα κι από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να εξετάσει άμεσα το θέμα. Για την αγωνία που βιώνουν 1000 και πλέον ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, τους χειρισμούς και τις αντοχές της διοίκησης αλλά και τις επιπτώσεις για τις ομάδες της κατηγορίας και πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα μίλησε στην τηλεόραση BEST, στην πρώτη αποκλειστική συνέντευξή του για το 2021 ο Γιώργος Ράλλης, μέλος της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας”.

«Πηγαίνουμε από το… σφυρί στο αμόνι»

Για την παράταση των αποφάσεων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων ο κ. Ράλλης  υπογράμμισε πως «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση πηγαίνουμε από το… σφυρί στο αμόνι. Είμαστε σε μια αναστάτωση η οποία όσο ο καιρός περνάει τόσο μεγαλύτερη γίνεται! Η ενημέρωση που έχουμε είναι να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα περί τα τέλη Φεβρουαρίου. Αυτό που έγινε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι γιατί αυτές οι δυο κατηγορίες που είναι και οι δυο επαγγελματικές δεν ξεκίνησαν ταυτόχρονα. Η διαφορά αν είχε να κάνει με την πανδημία ήταν ελάχιστη.»

Σε ό,τι αφορά την ομάδα, ο κ. Ράλλης έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου ενώ όπως είπε φέτος η ομάδα έχει στηθεί με τρόπο τέτοιο που «έχει περισσότερα εφόδια για πρωταθλητισμό” αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός παραμένει ο στόχος για την «Καλαμάτα» στην Football League, διευκρινίζοντας επίσης πως στην κατηγορία είναι εφικτή η τήρηση των μέτρων.

«Ευχής έργον η αναδιάρθρωση»

Ο κ. Ράλλης σχολίασε επίσης το θέμα της αναδιάρθρωσης την οποία αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μπορεί να επιφέρει αλλαγή στον αριθμό των ομάδων της Super League και να προκύψει απευθείας άνοδος δύο ομάδων από τη SL2. Παράλληλα ενδέχεται πλέον να πάρει “σάρκα και οστά” η ενοποίηση των Super League 2 και Football League, γεγονός που επιδίωκαν τους προηγούμενους μήνες οι περισσότερες ΠΑΕ αλλά “μπλόκαρε” η δικαίωση των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη αλλαγή της προκήρυξης της Super League 2. «Όπως και να γίνει η αναδιάρθρωση… είτε παίξουμε είτε δεν παίξουμε, είναι ευχής έργον», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υφίσταται ζήτημα αποχώρησης Πρασσά»

Στα όσα ψιθυρίστηκαν ή φημολογήθηκαν τον τελευταίο καιρό περί αποχώρησης του προέδρου της ομάδας κ. Πρασσά, ο παράγοντας του συλλόγου ξεκαθάρισε πως «Δεν υφίσταται ζήτημα αποχώρησης Πρασσά», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως όπως και ο ίδιος ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας «Δεν είναι άνθρωπος  που τα παρατάει…». ξεδιαλύνοντας με τον τρόπο αυτό κάθε αμφιβολία.

“Δεν μπαίνει ζήτημα στημένου”

Ερωτηθείς για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του κ. Κούγια περί στημένου για τον αγώνα μεταξύ Καλαμάτας-Λάρισας στο πλαίσιο του περσινού Κυπέλλου ο Γιώργος Ράλλης «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε και ο ίδιος το λέει, εάν δείτε τις δηλώσεις του…Οι κουβέντες του είχαν να κάνουν με τον τότε προπονητή του. Στημένο ούτε ο ίδιος δεν το λέει. Δεν μπαίνει τέτοιο ζήτημα. Άλλωστε έγινε και επαναληπτικό παιχνίδι.  Έχει βέβαια την πίκρα του για το αποτέλεσμα.» εξήγησε ο κ. Ράλλης σκιαγραφώντας με λίγα λόγια το προφίλ του Αλέξη Κούγια «Είναι ένας άνθρωπος των δηλώσεων, δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω επί δικαίων και αδίκων, την εκτίμηση του τη λέει δημόσια.»