Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Ο Γ. Δέδες για όλους και για όλα – Τι είπε για κόμματα, Τατούλη, Νίκα και το δικό του αποτύπωμα – Μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση για την ΣΔΙΤ

Στο κόκκινο το περιφερειακό σκηνικό. 60 περίπου ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές και τα επιτελεία των υποψηφίων ετοιμάζονται για την αναμέτρηση που αφορά την Πελοπόννησο και την επόμενη ημέρα.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες εξέφρασε την άποψη ότι ο συνδυασμός του εκφράζει τον προοδευτικό χώρο, τόνισε ότι δεν δέχεται εντολές από κομματικά ιερατεία, ενώ σε σχέση με την πολιτική του, αυτή ανέφερε πως χτίζεται πάνω στα προβλήματα των πολιτών.

Παράλληλα ο Επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” έδωσε σειρά απαντήσεων για όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την περιφερειακή επικαιρότητα. Στο επίκεντρο και το ζήτημα των απορριμμάτων εκεί όπου επέκρινε την περιφερειακή αρχή και έκανε λόγο για επαναδιαπραγμάτευση. Αναφέρθηκε παράλληλα, στις βασικές διαφορές με τον Π. Νίκα ενώ για την απερχόμενη αρχή σημείωσε πως δεν έχει σχέδιο, και, πως δεν υπήρξε καμία σχέση δεσμεύσεων και έργων.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ