Κυριακή
23
Ιούνιος
TOP

Μπροστά… οι προκλήσεις της οικονομίας -Οι χειρισμοί και τα επόμενα βήματα – Τι σχολίασε ο Βασίλης Ταλαμάγκας

Άκρως εμφατικές οι αναφορές του γνωστού δημοσιογράφου Βασίλη Ταλαμάγκα στην τηλεόραση «Best», για τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα με επίκεντρο την κεντρική διοίκηση. Ο Βασίλης Ταλαμάγκας στάθηκε ενδελεχώς στα όσα εξελίσσονται δίνοντας έμφαση στα ζητήματα της οικονομίας και τα όσα πρέπει να γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα προκειμένου η κατάσταση να λάβει ουσιαστικά χαρακτηριστικά στήριξης των επιχειρήσεων και των πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Ταλαμάγκας υπογράμμισε επίσης ότι “Πρέπει να δοθεί απ’ όλους έμφαση κυρίως στο κομμάτι της οικονομίας”. Θέτοντας παράλληλα και το πολύ σημαντικό ερώτημα ‘Τί θα γίνει με τις  επιστρεπτέες προκαταβολές; Ή κάποια στιγμή, όπως ζητάει όλη η αγορά, δεν πρέπει να είναι επιστρεπτέες.”

Στο ερώτημα αν υπάρχει σχέδιο εξόδου της χώρας μας από την κατάσταση αυτή ο κ. Ταλαμάγκας σημείωσε ότι “Με τον τρόπο που γίνεται, με το click away και τα λοιπά, περισσότερη αναστάτωση προκαλεί παρά σώζει έναν οποιοδήποτε τζίρο για ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις σήμερα.”

Ο κ. Ταλαμάγκας αναφέρθηκε ακόμα σε θέματα υγείας, αλλά και στους πολίτες της χώρα μας να βρίσκονται ανάμεσα σε «συμπληγάδες» καθώς και στις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.