Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας συνεχώς ανανεώνεται

Οι καιροί είναι χαλεποί, όμως για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας κινητήριος δύναμη είναι το επιβατικό του κοινό. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού του κοινού, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας  προχωρά σε δραστική ανανέωση του στόλου του με ένα ολοκαίνουργιο λεωφορεί, το 5ο συνολικά, το οποίο προστίθεται στο δυναμικό του ΚΤΕΛ και ως πλέον σύγχρονο με αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά θα προσφέρει ακόμη πιο ολοκληρωμένη επιβατική εμπειρία.

ΛΕΟΦΩΡΕ
Η παράδοση του ολοκαίνουργιου λεωφορείου έγινε απο στελέχη της εταιρείας ΜΑΝ στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε. Γιάννη Κάντζα: “Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος Παπαδάκη παρέδωσε σήμερα το 5ο λεωφορείο μέσα σε λίγες ημέρες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε. ένα ολοκαίνουργιο MAN Lion’s Coach 2021 Facelift ιδιοκτησίας του Προέδρου του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας κ. Γιάννη Κάντζα.
Την παράδοση έκανε προσωπικά ο Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Παπαδάκη κ. Κώστας Η. Παπαδάκης, παρουσία του οδηγού του για το νέο παρμπρίζ 41 κ. Ανδρεάκου Παναγιώτη (δεξιά) και του Ανδρεάκου Βασίλη.
Παρόντες και οι Χριστίνα Καμακάρη από το Τμήμα Πωλήσεων και Μάνος Καραταράκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ομίλου.
Το νέο Full Extra απόκτημα του κ. Κάντζα φέρει το κορυφαίο σασμάν της αγοράς, το αυτοματοποιημένο TraXon της ZF με 1.075 σ.α.λ./100 χλμ, Adaptive Cruise Control, EfficientRoll/EfficientCruise για 600 σ.α.λ./λεπτό, καθίσματα Bucket της γερμανικής Kiel, κινητήρα 12.419 κ.ε. και 470 ίππων, προβολή χάρτη διαδρομής στις οθόνες των επιβατών και πολλά άλλα!
Μέσα σε δύσκολους καιρούς το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστική ανανέωση του στόλου, προς όφελος του επιβατικού κοινού και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Κάντζα, και τους μετόχους για την εμπιστοσύνη προς τον Όμιλο Παπαδάκη και τα MAN Lion’s Coach και Neoplan Tourliner.
Καλά ταξίδια και μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνέχεια με την παράδοση και άλλων οχημάτων στην Καλαμάτα!”
ΣΤΟΛΕΟΦΩ