Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Παναγιώτης Ντάκουρης και με τη βούλα στον πάγκο των «λύκων» – Ανανέωσαν Στέφανος Μάνα και Βαγγέλης Ντάκουρης

Παναγιώτης Ντάκουρης και με τη βούλα στον πάγκο των «λύκων» – Ανανέωσαν Στέφανος Μάνα και Βαγγέλης Ντάκουρης!

Παρότι η διάθεση ομάδας και προπονητή ανανέωσης ήταν γνωστή, ήρθε και επίσημα η επιβεβαίωσή της! Παναγιώτης Ντάκουρης και «Καλαμάτα 80» θα πορευθούν και τη νέα σεζόν στη νέα κατηγορία της Preleague βόλεϊ Ανδρών.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ξανά ο Στέφανος Μάνα. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του τεχνικού τιμ ήρθε και η ανακοίνωση για ένα παίκτη που αναμφίβολα έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ομάδα των «λύκων», έχοντας μάλιστα λάβει και τον χαρακτηριστικό της «σημαίας» του συλλόγου. Ο λόγος για τον έμπειρο ακραίο και λίμπερο Βαγγέλη Ντάκουρη.

Οι δυο ανακοινώσεις:

  • «Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει πως προπονητής της ανδρικής μας ομάδας για την παρθενική της συμμετοχή στην Preleague Ανδρών θα είναι ο κύριος Παναγιώτης Ντάκουρης καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία μας για ένα ακόμη χρόνο! Βοηθός του θα παραμείνει ο κύριος Στέφανος Μάνα ! Ευχόμαστε στο τεχνικό μας δίδυμο καλή επιτυχία και μία σεζόν γεμάτη υγεία!»
  • «Η σημαία στον ιστό της! Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του αρχηγού της ανδρικής μας ομάδας Βαγγέλη Ντάκουρη για τη σεζόν 2020-21!! Ο Βαγγέλης Ντάκουρης είναι γεννημένος το 1992 στην Καλαμάτα, αγωνίζεται με μεγάλη άνεση τη θέση του ακραίου και του λίμπερο και έχει ύψος 1.88. ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στη ΓΕ Μεσσηνίας, πήρε μαθητής μεταγραφή στην ομάδα μας και έχει αγωνιστεί ακόμα στο ΣΠΑ Καρδίτσας πριν επιστρέψει οριστικά στην ομάδα μας το 2014. Διακρίνεται ιδιαιτέρως για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται για την ομάδα της πόλης μας!! Ευχόμαστε μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!»