Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Πανστρατιά για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Σπάρτη – Κεντρική ομιλία κ.κ Ευσταθίου

Mε την αμέριστη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή φορέων και πολιτών κλιμακώνεται η προετοιμασία του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που θα λάβει χώρα στη Σπάρτη, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου ώρα 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Βαρύνουσας σημασίας είναι η συμμετοχή της τοπικής Εκκλησίας και η κεντρική ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.
Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί φορείς και πολίτες σε συμμετοχή προκειμένου από τη Σπάρτη να ακουστεί το μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ιστορίας και της ψυχής των Ελλήνων. Στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!
Η λίστα των Φορέων που στηρίζουν το Συλλαλητήριο διαρκώς μεγαλώνει ενώ αθρόα είναι η εθελοντική συμμετοχή πολιτών στην προετοιμασία του Συλλαλητηρίου.
Το Συλλαλητήριο το έχει ανάγκη η Μακεδονία μας, μα πάνω από αυτήν το έχει ανάγκη η Ελλάδα και ο Λαός της. Είναι ανάγκη ο λαός να εκφράσει τη λογική και το συναίσθημά του για τα πάτρια και τα ιερά του. Ιδιαίτερα από την πόλη που ξέρει να γράφει ιστορία, τη Σπάρτη.
Η Μακεδονία, το όνομά της, η ιστορία της, τα εδάφη της όχι μόνον δεν είναι διαπραγματεύσιμα, αλλά αποτελούν κιβωτό του Ελληνισμού και βωμό θυσίας των Ελλήνων μαχητών. Ως εκ τούτου δεν έχει κανένας πολιτικός και καμία κυβέρνηση το δικαίωμα να τα εκχωρήσει.
Χωρίς ακρότητες, χωρίς γραφικότητες, πέρα από εμμονές και έξω από αδράνεια το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Σπάρτη αναμένεται να χαράξει ανεξίτηλα τη σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας. Θα είναι το Συλλαλητήριο στην πατρίδα των ηρώων, Λεωνίδα, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, 118 Σπαρτιατών και Παναγιώτη Βλαχάκου.
Η Συντονιστική Επιτροπή εργάζεται νυχθημερόν για την αυθεντική, εύστοχη και ασφαλή οργάνωσή του.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

report24.gr