Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Παπασταμάτης: «Δεν επηρεάζεται η συμμετοχή στη Super League II» – Κινούνται οι διαδικασίες για την αδειοδότηση

Ντόμινο εξελίξεων έφερε το εξώδικο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη, με το οποίο ζήτησε να λάβει αντίγραφα όλων των φακέλων των ΠΑΕ της SL2 που δεν αδειοδοτήθηκαν, αλλά και όλων των φακέλων των ΠΑΕ που θα ζητήσουν την αδειοδότηση τους από την FL για συμμετοχή στην SL2. Ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει πως όσες ΠΑΕ προσέφυγαν, όπως δικαιούνταν, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης, δεν έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν νέα στοιχεία στον φάκελο τους και ζητά να μάθει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της νέας SL2 και με ποια περιουσιακά στοιχεία στηρίζουν την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία τους.

Κι ερχόμαστε στα όσα προκάλεσαν τις ανησυχίες του κόσμου για τη «Μαύρη Θύελλα» και οι οποίες έχουν ανακύψει σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League II. «Τέτοιο θέμα δεν τίθενται», τόνισε μιλώντας στο www.Best-Tv.gr ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπασταμάτης σημειώνοντας ότι «…το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν 18 ΠΑΕ. Η ομάδα έχει έτοιμο τον φάκελο κι όλο αυτό είναι άσχετο με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα.»

Το θέμα της αδειοδότησης, λοιπόν, είναι αυτό που απασχολεί έντονα τους διοικούντες της ΠΑΕ Καλαμάτα που καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να διευθετηθεί το ζήτημα και να αλλάξουν τα δεδομένα, ώστε η μεσσηνιακή ομάδα να έχει περιθώριο πραγματοποίησης μεταγραφών στον βαθμό που χρειάζεται για να διεκδικήσει με αξιώσεις το καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα. Η «Καλαμάτα» δεν εξασφάλισε άδεια, όπως και η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League 2 καθώς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης χορήγησε μέχρι στιγμής άδεια μόνο σε 6 ΠΑΕ. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν τελικά θα υπάρξει δυνατότητα να καταθέσουν εκ νέου φάκελο οι ομάδες. Να επισημανθεί και πάλι ότι η μη αδειοδότηση δεν στερεί το δικαίωμα σε μια ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, όπως ισχύει με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.Πάντως στην ΠΑΕ Καλαμάτα έχουν έτοιμο φάκελο κι όπως επιβεβαιώσει στο «BEST» ο αντιπρόεδρος κ. Παπασταμάτης κινούνται οι διαδικασίες για να το πιστοποιητικό.

Στο μεταξύ αύριο θα γίνει προγραμματισμένο ΔΣ όλων των εμπλεκόμενων των ΠΑΕ οι οποίες θα φέρουν και πάλι το θέμα προς συζήτηση και πιο συγκεκριμένα θα καταθέσουν αίτημα για τουλάχιστον 15νθήμερη παράταση ούτως ώστε οι ομάδες να έχουν τον χρόνο που χρειάζεται για να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Η εισήγηση στην ΕΠΟ βεβαίως θα γίνει για παράταση έως και 31 Δεκεμβρίου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, όπως ίσχυσε και την περσινή σεζόν.

Τί γίνεται εάν δεν πάρει αδειοδότηση

Στην περίπτωση που η ομάδα -όπως και όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα -δεν πάρει την αδειοδότηση, τότε υποχρεωτικά θα κινηθεί σε παίκτες κάτω των 23 ετών για να επανδρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα εν όψει του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το επόμενο δεκαπενθήμερο οι προσπάθειες των μελών της ΠΑΕ επικεντρώνονται στην επίλυση του ζητήματος αυτού κι όπως τόνισε ο κ. Παπασταμάτης: «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας… έπρεπε να έχουμε προβλέψει κάθε σενάριο και να έχουμε ετοιμάσει plan B ακόμα και plan C λόγω της ολιγωρίας που υπάρχει σε επίπεδο θεσμών! Τονίζω όμως και πάλι ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος».

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021/22

Και ενώ τρέχουν τα θέματα που αφορούν στην αδειοδότηση και η ομάδα ης Καλαμάτας ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League II προχωρώντας στην  κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας καλώντας τον κόσμο της να στηρίξει την όλη προσπάθεια.

“Η Μαύρη Θύελλα κατέκτησε το πρωτάθλημα, το όραμα όμως παραμένει ζωντανό για νέους θριάμβους και μεγάλες επιτυχίες.
It was just the beginning!!

Και σας θέλουμε δίπλα μας.

Ο κόσμος της Καλαμάτας είναι πάντα ο 12ος παίκτης της και αυτή τη χρονιά μας έλειψε πολύ.

Σας θέλουμε δίπλα μας για να εκπληρώσουμε τον επόμενο στόχο για άνοδο στη Σούπερ λιγκ, όνειρο όλων των φιλάθλων μας και του προέδρου μας Γιώργου Πρασσά, ο οποίος φέτος έκανε αυτά που έπρεπε για να βγει η ομάδα μας πρωταθλήτρια.

Μαζί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου ξεκινά από την ΠΑΕ Καλαμάτα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

ΠΛΑΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-2022

•    GOLD ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 500€                   VVIP
•    SILVER KATHΓΟΡΙΑ: 250€           VIP1 & VIP2
•    BRONZE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 200€            Θύρα 4
•    BLACK KATHΓΟΡΙΑ 150€        

Επίσης θα βγει περιορισμένος αριθμός καρτών για γυναίκες – ανέργους και φοιτητές στην τιμή των 100€

Ώρες λειτουργίας γραφείων 10:00 – 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Υ.Γ. Η διαδικασία θα γίνεται και ηλεκτρονικά μέσα από το site της Ticketmaster. Μετά από 15 ημέρες θα μπορείτε να κλείσετε online την κάρτα διαρκείας σας από το site της www.ticketmaster.gr