Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Παραιτήθηκε από την Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης με την “Βιώσιμη Πόλη” ο Β. Κοσμόπουλος

Την παραίτησή του από την Επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης με την “Βιώσιμη πόλη” υπέβαλε ο Βασίλης Κοσμόπουλος. Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του γίνεται λόγος για αδιαφανή λειτουργία:

Η συνεχιζόμενη τακτική της δημοτικής αρχής να εμφανίζεται με δύο πρόσωπα, ανάγκασε τον Βασίλη Κοσμόπουλο, σε παραίτηση από την Επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης με την “Βιώσιμη πόλη”.

Στο ένα πρόσωπο του Ιανού η δημοτική αρχή εμφανίζεται χαμηλών τόνων, συναινετική, δήθεν αδίκως εγκαλούμενη. Στο άλλο συνεχίζει την αδιαφανή λειτουργία της εξυπηρετώντας προκλητικά ημέτερους (κομματικούς φίλους, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα) χωρίς να δίνει καμία εξήγηση, καλυπτόμενη από την “νομιμότητα”.

Επειδή “ο κόμπος έφτασε στο χτένι”, επειδή η “υπομονή έχει τα όρια της” και επειδή η πόλη έχει ανάγκη σύγχρονης διοίκησης και όχι της εποχής του τζουμπέ, ο Βασίλης Κοσμόπουλος διαχώρισε την θέση του παραιτούμενος από την Επιτροπή.

 
Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης :
Δηλώνω την παραίτησή μου από την επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης με τη Βιώσιμη Πόλη, διότι έχω εντελώς διαφορετικές απόψεις από τη δημοτική αρχή, ακόμα και σε θέματα στοιχειώδους συνεργασίας. Όντας ιδιαίτερα προσβεβλημένος, λυπάμαι που δεν υπέβαλα την παραίτησή μου νωρίτερα. Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης, τους οποίους εκπροσώπησα στη συγκεκριμένη επιτροπή”