Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Παρουσίασε παλαιούς και νέους υποψήφιους συμβούλους ο Θ. Βασιλόπουλος

Στην ανακοίνωση νέων ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Σ’ αυτή τη νέα πεντάδα υποψηφίων, περιλαμβάνονται δύο εν ενεργεία σύμβουλοι αλλά και τρία νέα πρόσωπα που συστρατεύονται στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα σημειώθηκαν:

“Μια ακόμη Τετάρτη συναντιόμαστε προκειμένου να υποδεχθούμε επίσημα στο συνδυασμό μας πέντε νέους  υποψηφίους. Πέντε φίλες και φίλους που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας στη ¨Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας¨. Είναι άνθρωποι με προσφορά, με ιδέες, με όραμα, με διάθεση για δουλειά και έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο: Να είναι πραγματικοί, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους:

Μπάκας Γιάννης

Υπάλληλος ΤΕΙ Καλαμάτας.

Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας.

Πρώην Πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης, Κοινωνικού Φορέα, Κεντρικής Αγοράς και ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Φάββας Γεώργιος

Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Πτυχιούχος Λογιστικής ΑΤΕΙ Πειραιά και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιου Πειραιά με μεταπτυχιακούς τίτλους ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Τραπεζική και στη Δημόσια Διοίκηση.

Πρόεδρος στη  ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ και Πρόεδρος της επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Καλαμάτας.

Μαστραγγελόπουλος Δημήτριος

Ελεύθερος επαγγελματίας – Τεχνικός μονώσεων, εφαρμογής ενεργειακών συστημάτων.

Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Καλαμάτας «Αγία Τριάδα»

Πρόεδρος του αστικού συνεταιρισμού Κοινωνικού Σκοπού «Συμπαράσταση στη δυτική γειτονιά της Αγ. Τριάδας».

Αναζίκου Χρύσα

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απόφοιτος ΤΕΛ ειδικότητας προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Γεωργανά Έφη

Ελεύθερος επαγγελματίας. Εκπαιδεύτρια παραδοσιακών τεχνών.

Ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Σπερχογείας.

Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου «Οι φίλοι της Παράδοσης».

Ομιλίες των υποψηφίων :

Μπάκας Γιάννης

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι μια αυθεντική λαϊκή φωνή. Είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Νομού Μεσσηνίας και ως εκ τούτου είναι εκφραστής των μικρών και αδυνάτων, των μικρομεσαίων. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκφράζει με το πιο καλύτερο και δυνατό τρόπο τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας. Είμαι μαζί με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί διαθέτει τις αυθεντικές περγαμηνές της ζωής. Διαθέτει τα ένσημα στη επαγγελματική του διαδρομή. Διαθέτει τα ένσημα στη κοινωνική του πορεία. Διαθέτει τα ένσημα στο αυτοδιοικητικό πεδίο.

Φάββας Γεώργιος:

Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι σημαντικές για τον τόπο μας .

Η νέα Δημοτική αρχή θα προκύψει με έναν νέο νόμο όπου σίγουρα  θα χρειαστούν συγκλίσεις και συνεννοήσεις  και  με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις.

Στη νέα αυτή προσπάθεια δηλώνω με την σειρά μου και εγώ ΠΑΡΩΝ   στο πλευρό του νέου επικεφαλής του συνδυασμού μας ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, του νέου αυτοδιοικητικού μας  ηγέτη, που προέκυψε ¨μέσα¨ από μία προσυμφωνημένη και δημοκρατική διαδικασία , όπου το αποτέλεσμα δέσμευε όλους όσους συμμετείχαν, να ακολουθήσουν και να στηρίξουν εκείνον που θα επέλεγαν οι πολλοί.

Με αυτόν πλέον καλούμαστε να συγκλίνουμε και να διαμορφώσουμε μέσα από τις προτάσεις  μας το πρόγραμμά μας, για τα χωριά και την πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε,  για να συμβάλλουμε δημιουργικά σε ένα Δήμο Καλαμάτας με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό , με την ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων στις υποδομές του, αλλά και με την συνέχεια και δημιουργία σημαντικών εκδηλώσεων, που  θα του δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα  να καταστεί ο πρώτος τουριστικός προορισμός.

Να προσελκύσουμε τον επενδυτή σε μία ανερχόμενη τουριστικά πόλη να επενδύσει δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Να ενισχύσουμε με τις παρεμβάσεις μας, σε επίπεδο υποδομών και εκδηλώσεων, την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας , στηρίζοντας τον αγρότη καλλιεργητή γης ,τον κτηνοτρόφο τον μελισσοκόμο τον αλιέα κ.λπ.,

Να στηρίξουμε τους κατοίκους των χωριών μας βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσής τους, δημιουργώντας ίδιες ευκαιρίες αναβάθμισης  του βιοτικού τους επιπέδου συγκριτικά με τον κάτοικο της πόλης.

Να εκσυγχρονίσουμε της αθλητικές υποδομές αλλά να δημιουργήσουμε και νέες ωθώντας όλο και περισσότερους μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Να διευκολύνουμε προσφέροντας τα μέγιστα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Όλα αυτά και πολλά άλλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ και έχουμε την δύναμη την εμπειρία και την γνώση να τα πετύχουμε.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας λοιπόν δημιουργικά όλοι μας παλιοί και νέοι , με τον ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ τον άνθρωπο που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την πόλη μας και τα χωριά μας,  με εγγύηση την εμπειρία του την γνώση του την εργατικότητά του και την καθαρότητα του λόγου του.

ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!

Μαστραγγελόπουλος Δημήτριος

Με χαρά δέχτηκα το κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Θανάση, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, έχοντας ως όραμα να οδηγήσει την πόλη μας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Ο λόγος που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι η αγάπη μου για την πόλη μου και ειδικότερα για τη γειτονιά μου, τη συνοικία της Αγίας Τριάδας. Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Καλαμάτα να γίνει μια σύγχρονη πόλη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια την θέση που της αρμόζει.

Ήδη από το 2011 ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά από τη θέση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας «Αγία Τριάδα», προωθώντας όχι μόνο την πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου, αλλά και την κοινωνική του δράση με τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, εράνων για την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας, όταν υπάρχουν έκτακτες ανάγκες και την διοργάνωση επιχειρήσεων καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της περιοχής.

Αναζίκου Χρύσα

Αποτελεί πεποίθησή μου ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά και να συμβάλλουμε και εμείς στη διαμόρφωση των προτάσεων  και των θέσεων στα βασικά ζητήματα του Δήμου μας στον οποίον ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Επέλεξα το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης με έργα και όχι με λόγια, γιατί αυτό χρειαζόμαστε. Ανθρώπους των έργων και των πράξεων προκειμένου να κάνουμε το Δήμο μας ακόμη καλύτερο. Και σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρούσα.

Γεωργανά Έφη

Θέλω να ευχαριστήσω το Θανάση το Βασιλόπουλο για το κάλεσμά του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας. Μετά από χρόνια παρουσίας μου στα πολιτιστικά του Δήμου μας και την συνεχής συνεργασία μας, γνώρισα έναν εργατικό, δημιουργικό και άριστο συνεργάτη, χωρίς να τον διακατέχει η απόσταση ενός αιρετού! Αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί για να με κάνουν να πω, ναι, θα είμαι και εγώ μαζί σου!!!