Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

ΠΕΣΥ: Ξαφνικά – και με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση – θυμήθηκαν το Καλαμάτα-Ριζόμυλος

Καλώς τους… κι ας άργησαν. Το Περιφερειακό… θυμήθηκε να ασχοληθεί μετά από χρόνια με το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και οι λόγοι ήταν προφανείς.

Δεν χρειαζόταν να ψάξεις πολύ για να κατανοήσεις την… πολιτική στόχευση του περιφερειακού συμβούλου Τατούλη να συζητηθεί το θέμα στο σώμα με τον ίδιο να ξανά… γέρνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την άποψη που είχε τρέξει ως λύση από την προηγούμενη κυβέρνηση. Το μόνο του… άγχος ήταν να ασχοληθεί στην ομιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά – άφησε για λίγο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτή τη φορά.

Αυτά και άλλα πολλά “γαργαλιστικά” περιελάμβανε η συνεδρίαση χθες, εκεί όπου ορισμένοι σύμβουλοι ξαφνικά θυμήθηκαν – από εποχής… Νομαρχίας – ότι υπάρχει και αυτός ο δρόμος και πρέπει τώρα να δεσμεύσουν το σώμα με μια απόφαση, για την οποία η μελέτη δεν έχει φθάσει στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, κανείς δεν ξέρει τις αποφάσεις του Υπουργείου, και, τώρα θέλησαν προσδοκώντας σε επικοινωνιακά τερτίπια να βγει μια απόφαση που δεν έχει κανένα… νόημα, αφού το “συγκλονιστικό” σημείο της “επίσπευσης της χρηματοδότησης και της δημοπράτησης του έργου” θα το έλεγε και ο πιο αδαής.

Ξόδεψαν κοντά 3 ώρες για να φτιασιδώσουν μονολόγους κάνοντας υπέρβαση της υπομονής και κατάχρηση του χρόνου για να πουν ξανά τα ίδια και τα ίδια, ξεχνώντας τις ευθύνες του ο καθένας που τόσο καιρό, σφύριζε… αδιάφορα.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλα τα θέματα με το που ανέλαβε η νέα περιφερειακή αρχή του Π. Νίκα άνοιξαν σα… βεντάλια, θέματα που άλλοι απλά τα έθεταν ή δεν τα ακουμπούσαν.

Υ.Γ. Στα… casus belli των προηγουμένων για το Καλό Νερό – Τσακώνα (τι γίνεται οέο;)  πρέπει να ήταν και το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη. 

Δείτε και τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του BEST