Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ποιος διάσημος πυγμάχος πουλάει την έπαυλη του για 46,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Ρέι Τσαρλς Λέοναρντ, γνωστός και ως “Σούγκαρ” Ρέι Λέοναρντ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών, αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη που διατηρεί στο Λος Άντζελες για 46,5 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ακίνητο στην αριστοκρατική Pacific Palisades, το οποίο προσφέρει πληθώρα ανέσεων που πιθανώς θα προσελκύσουν αρκετούς αγοραστές.

Η κυρίως κατοικία έχει μέγεθος 1.550 τετραγωνικά μέτρα και είναι τοποθετημένη σε ένα οικόπεδο περίπου 7 στρεμμάτων. Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα των πολύ πλουσίων, Ρίτσαρντ Λάντρι, ο οποίος είναι γνωστός και ως “βασιλιάς της μεγα-έπαυλης”.

Jim Bartsch

Η κατοικία σχεδιάστηκε με σκοπό να θυμίζει ιταλική βίλα και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ενώ στην ιδιοκτησία υπάρχει και ένας ξενώνας για φίλους ή συγγενείς που θέλουν να διανυκτερεύσουν. Όσον αφορά το εξωτερικό, περιβάλλεται από ψηλούς φράχτες για ιδιωτηκότητα και περιλαμβάνει γήπεδο τένις, πισίνα και μεγάλες εκτάσεις από γκαζόν.

Jim Bartsch

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Wall Street Journal,ο λόγος που ο Λέοναρντ και η σύζυγος του αποφάσισαν να πουλήσουν την κατοικία, είναι ότι είναι πολύ μεγάλη και θέλουν κάτι πιο μικρό. Στα τέλη του 2019 το ζευγάρι είχε βάλει το σπίτι προς πώληση για περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το έβγαλε από την αγορά λίγο αργότερα.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες της πανέμορφης κατοικίας παρακάτω:

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

ΠΗΓΗ