TOP

Που ποντάρει για άμεση έναρξη η Super League 2

Ελπίδες για να ξεκινήσουν άμεσα κι άλλα πρωταθλήματα εκτός της Super League 1 και της Basket League, «γεννά» η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση

SuperLeague2: Ελπίδες για να ξεκινήσουν άμεσα και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα εκτός της Super League 1 και της Basket League, «γεννά» η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει… «πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις».

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ομάδες της SuperLeague2 να καταθέσουν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια, κάτι που είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Με βάσει τα παραπάνω, ελπίζει σε έναρξη και η SuperLeague2, η οποία έχει ήδη καταθέσει στο Υπουργείο σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι την προσεχή Τρίτη 11 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης S.L.2.- F.L. και αυτό ίσως κάτι να λέει… για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ