Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

«Προδότες της ΝΔ όσοι αμφισβητούν την επιλογή Νίκα στην Περιφέρεια» – Μήνυμα Βορίδη στους «αντάρτες»

Με πολιτικά και… αυτοδιοικητικά μηνύματα η επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη.

Πέραν της… παρέλασης των αυτοδιοικητικών «πάσης φύσεως», στην κομματική εκδήλωση εστάλησαν «συστημένα» μηνύματα, με τον Μάκη Βορίδη, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «…ποτέ ξανά Αριστερά» και καλώντας τους νεοδημοκράτες σε συστράτευση προκειμένου η ΝΔ να επιτύχει νίκες και στις τέσσερις κάλπες που θα στηθούν εντός του 2019.

Παράλληλα ο κ. Βορίδης εκθείασε για μία ακόμα φορά τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό, με την αίθουσα να σείεται από χειροκροτήματα. Εμφατικά και τα όσα σημειώθηκαν με φόντο τα εθνικά θέματα.

Ξεκάθαρη και η τοποθέτηση που υπήρξε σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές και την στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα. Ο κ. Βορίδης μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση στους «αντάρτες» τονίζοντας ότι το κόμμα πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά.

«Το κόμμα πρέπει να τιμωρεί αυστηρά τους προδότες» το μήνυμα Βορίδη

«Το κόμμα πρέπει να τιμωρεί αυστηρά τους προδότες» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρώην Υπουργός Μάκης Βορίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με φόντο και τις περιφερειακές εκλογές. Ο κ. Βορίδης μάλιστα χαρακτήρισε τις περιφερειακές εκλογές ως βαθύτατα πολιτικές, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Νίκα.

Πως άραγε αισθάνθηκαν αυτοί που ανέβηκαν το «άρμα» Τατούλη ή εκείνοι που λαμβάνουν απ’ ευθείας αναθέσεις από το «σύστημα» του απερχόμενου, ευρισκόμενοι σε μία αίθουσα που καταχειροκροτούσε τον πρώην Υπουργό;

Νίκας: «…δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τατούλη»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε, καταχειροκροτούμενος, και ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας καυτηρίασε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στις ευχαριστίες προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του ιδίου να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Πελοπόννησο. Παράλληλα ο κ. Νίκας άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή, σημειώνοντας ότι κανένα μεγάλο έργο δεν έκανε, ενώ σε υψηλούς τόνους σημείωσε πως «…δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τατούλη».

Σημειώνεται τέλος ότι στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Στην εκδήλωση παρέστησαν πλειάδα κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών.

Παρουσία του πρ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πλήθους κόσμου η εκδήλωση της ΝΟΔΕ