Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Προσοχή: Χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος της Μεσσηνίας την Κυριακή το πρωί

4 δήμους της Μεσσηνίας (Καλαμάτας, Μεσσήνης, Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας) το μεγαλύτερο μέρος του νομού, επηρεάζει η αυριανή προγραμματισμένη εκτεταμένη διακοπή ρεύματος που έχει προαναγγείλει η ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως ανακοινώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Καλαμάτας, αναμένεται στο διάστημα από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι τη 1 το μεσημέρι, να εξελιχθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης του υποσταθμού υψηλής και μέσης τάσης που βρίσκεται στην περιοχή του Ασπροχώματος.

Οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν την όποια σχετική μέριμνα για ότι χρειαστεί, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση “…Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να  θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος”.