TOP

Πρωτιά για το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας στο Europe Marketing Awards 2019

Πρωτιά για το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας στο Europe Marketing Awards 2019. Όπως έγινε γνωστό σε σχετική ανάρτηση των φίλων του αεροδρομίου αναφέρεται:

“Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απενεμήθη στον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” στο Ανόβερο το πρώτο βραβείο των routes Europe Marketing Awards 2019 μεταξύ 300 Αεροδρομίων με κίνηση κάτω των 4 εκατομμύριων επιβατών, ως αναγνώριση της επιτυχούς στρατηγικής ανάπτυξης του και προβολής του. Την απονομή διεκδικούσαν άλλοι τέσσερις ευρωπαϊκοί Αερολιμένες τα Chicinau , Billud, Zagreb και Antwerp Airports.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το αποτέλεσμα , συγχαρητήρια σε όσους πρωτοστάτησαν στην αναπτυξιακή αυτή προσπάθεια των τελευταίων ετών , την επιχείρηματική κοινότητα με αιχμή των προσπαθειών την ΤΕΜΕΣ , την Περιφέρεια, την συμβολή των ΜΜΕ στην διαμόρφωση τουριστικής συνείδησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος. Σε ο,τι μας αφορά και εννοώ όλους τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες του Αεροδρόμιου και στις εταιρείες εργαστήκαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να συνεχιστεί αυτή η δυναμική της τουριστικής ανάπτυξης και των αερομεταφορών. Ελπίζουμε αυτή η βράβευση να αποτελέσει ένα κίνητρο για την ανάπτυξη των υποδομών και ενίσχυσης ολων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών”.