TOP

Πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά – Δείτε τι καιρό θα κάνει τις δυο πρώτες ημέρες του 2021

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα για την αύριο, Παρασκευή, Πρωτοχρονιά.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02-01-2021
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα στο Ιόνιο και τη νότια Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική νησιωτική χώρα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.