TOP

Πρώτη ελληνική συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Mölkky με μεσσηνιακή ταυτότητα!

Η ελληνική σημαία έδωσε το παρόν, για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, στο Ευρωπαϊκό τουρνουά στην Φινλανδία Mölkky και μάλιστα με μεσσηνιακή ομάδα!

Την πρώτη ομάδα που ιδρύθηκε στη χώρα μας και ταξίδεψε μέχρι την μακρινή και όμορφη Φινλανδία, στην πόλη Κότκα, και να μας εκπροσωπήσει σε Πανευρωπαϊκό Τουρνουά και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την ελληνική αποστολή, με αμιγώς μεσσηνιακή ταυτότητα πλαισίωσαν οι Χρήστος και Αντώνης Μαυρέας και Θανάσης Δημόπουλος η οποίοι απέσπασαν την πρόκριση στους 32 στο ατομικό.

«Ένα πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Αφήνει πίσω τις καλύτερες αναμνήσεις και αποτελεί την απόλυτη παρακαταθήκη για το μέλλον. Η ελληνική ομάδα μας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα γήπεδα της Φινλανδίας, η χώρα μας έκανε για πρώτη φορά μια μεγάλη εμφάνιση σε διεθνές επίπεδο και οι Έλληνες έγραψαν ιστορία με την παρουσία τους εκεί» αναφέρει η Ελληνική Ένωση Mölkky για να συμπληρώσει : «Επόμενος στόχος η καθιέρωση στα μεγάλα τουρνουά, στα διεθνή γήπεδα και μια μελλοντική σημαντική διοργάνωση στη χώρα μας. Συγχαρητήρια στους φίλους πια, νικητές και όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στον Χρήστο Μαυρέα, τον Αντώνη Μαυρέα και το Θανάση Δημόπουλο που έφτασαν μέχρι την Kotka για να δείξουν σε όλους τα σημαντικά βήματα που κάνει το Mölkky στην Ελλάδα! Καλή επιστροφή Christos Mavreas, Tommy Dhmopoulos, Antonis Mavreas!»

Σ.Τρ.