Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Πυρετός προετοιμασιών για τον παραδοσιακό γάμο της Μενούνος στην Αρκαδία

Γαμήλιες προετοιμασίες άρχισαν στο Ακοβο της Αρκαδίας εν όψει του γάμου της Μαρίας Μενούνος τον Οκτώβριο.

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να παντρευτεί με τον επί χρόνια σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο στην Ελλάδα, στον τόπο καταγωγής του πατέρα της, όπου αναμένεται να καεί το πελεκούδι!

Λάτρις των εθίμων η μέλλουσα νύφη, έχει οργανώσει έναν ρομαντικό και συνάμα παραδοσιακό γάμο (με κλαρίνα και νταούλια) στην εκκλησία του χωριού και κατόπιν γλέντι τρικούβερτο που θα μείνει αξέχαστο στο ζευγάρι και στους καλεσμένους του που θα φτάσουν από όλο τον κόσμο!

Ελληνες κουμπάροι

Πληροφορίες του Peoplegreece.gr αναφέρουν ότι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τρεις Ελληνες, πολύ καλοί φίλοι της Μαρίας και κατ’ επέκταση του Kέβιν. Το αγαπημένο ζευγάρι πάει για τον… δεύτερο γάμο, αφού προηγήθηκε ο πολιτικός πέρυσι τα Χριστούγεννα στην Times Square, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, που μεταδόθηκε live από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Ακόμα και οι γονείς της παρουσιάστριας Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος πληροφορήθηκαν το χαρμόσυνο νέο εκείνη τη στιγμή! Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η πρόταση γάμου από τον 51χρονο σύντροφό της!

Εγινε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του Χάουαρντ Στερν, με την ίδια να σοκάρεται όταν ο Κέβιν μπήκε στο στούντιο, γονάτισε μπροστά της και, ανοίγοντας ένα κουτάκι με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, τη ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει γυναίκα του. Το ζευγάρι είναι μαζί 18 χρόνια. Ο Κέβιν έχει αποδείξει ότι είναι ένας υπέροχος άνδρας που αγαπά τη Μαρία πολύ και είναι κοντά της στα εύκολα αλλά και στα πολύ δύσκολα, όπως πρόσφατα, όταν της αφαιρέθηκε όγκος από τον εγκέφαλο.

Homepage 5-7-2020