Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Πως θα επικοινωνούν οι πολίτες με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, σε εφαρμογή των μέτρων λόγω της υγειονομικής κρίσης, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

  1. Όσοι εισέρχονται στο γραφείο του ΣΔτΕ και κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό, υποχρεούνται να φορούν μη ιατρική μάσκα ή ασπίδα προστασίας προσώπουάλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους. Πρόσωπα που δεν ενδείκνυνται για ιατρικούς λόγους, οι οποίοι προκύπτουν από τις ιατρικές βεβαιώσεις που φέρουν, να φορούν μάσκα και ασπίδα προστασίας, θα εξυπηρετούνται κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  2. Κατά την είσοδο στο γραφείο του ΣΔτΕ είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού.
  3. Όλοι όσοι εισέρχονται και όσοι παραμένουν στους χώρους του Παλαιού Δημαρχείου θα τηρούν υποχρεωτικά την ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ τους.
  4. Ο ανώτατος αριθμός των ατόμων που μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του χώρου του γραφείου του ΣΔτΕ στον 1ο ανέρχεται σε δύο (2).
  5. Η εν γένει προσέλευση στο γραφείο του ΣΔΕ ΜΟΝΟ για υποθέσεις που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν από απόσταση και ΚΑΤΟΠΙΝ προηγούμενης τηλεφωνικής (2721360811) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) συνεννόησης και ραντεβού, με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ημέρες και ώρες προσέλευσης: Τρίτη και Πέμπτη 19.00 – 21.00.