Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Π. Μαντάς στον BEST 97,3: “Να ξεφύγουμε από τη μετριότητα του αυτονόητου και να πάμε τη Μεσσηνία μπροστά”

Με το πάθος για το νομό να τον διακατέχει και στόχο του να βοηθήσει τη Μεσσηνία να ανέβει τα… σκαλοπάτια της ανάπτυξης, ο Περικλής Μαντάς, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής  με τη ΝΔ στη Μεσσηνία, να κάνει πράγματα που θα ξεφύγουν από τη μετριότητα του αυτονόητου. Καυτηριάζοντας μάλιστα, όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, μιλώντας στον Best 97.3 και τη Γεωργία Αναγνωστοπούλου, πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε παραγωγή έργου, μερικές αναγκαίες χρηματοδοτήσεις ή κάποια πράγματα που δε θα υπήρχε… δικαιολογία, να μη γίνουν!

Ο Περικλής Μαντάς, στάθηκε ειδικά στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, ιεραρχώντας τις προτεραιότητές του για το νομό και έκανε ειδική αναφορές στις υποδομές, όπως το Καλαμάτα Ριζόμυλος κι το Τσακώνα Καλό Νερό, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε ενάμιση χρόνο μετά τις δεσμεύσεις στο περιφερειακό συνέδριο στην Τρίπολη, δεν έκανε απολύτως, τίποτε! Ξεχωριστές ήταν οι αναφορές του και στην επιχειρηματικότητα, γνωρίζοντας τα πράγματα από… πρώτο χέρι, μιλώντας για την ανάσα που θα δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ με μείωση της φορολόγησης για τους μικρομεσαίους και απαντώντας στις διχαστικές όπως τις χαρακτήρισε, λογικές της κυβέρνησης που μιλά για τα επιδόματα που θα κοπούν και όχι μόνο, τονίζοντας πως η ΝΔ, είναι με όλους!

«Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ότι δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ, κανέναν αγώνα! Έχω δώσει πάρα πολλές μάχες μαζί με τους πολίτες της Μεσσηνίας, κάποιες από τις οποίες τις κερδίσαμε και κάποιες όχι! Σε όλες όμως, ήμουν στην πρώτη γραμμή. Έχω αποκτήσει εμπειρία μέσα από την Αυτοδιοίκηση και γνωρίζω πάρα πολύ καλά, όλα τα ζητήματα του νομού και πως πρέπει να δρομολογηθούν, ενώ είμαι από τους λίγους που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο προσκήνιο -αφού ήταν το πάθος μου όλο αυτό το διάστημα- και γνωρίζω πολύ καλά, το κομμάτι της πραγματικής οικονομίας και των επιχειρήσεων για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες λειτουργίας και να… αναπνεύσουν όλοι αυτοί που ταλανίζονται», σημείωσε ο κ. Μαντάς που δεσμεύτηκε πως θα είναι πάντα, δίπλα στους πολίτες.

«Βέβαια, προέρχομαι από την κοινωνία και του πολίτες, αφού είμαι ένας από αυτούς και σίγουρα, στο πρόσωπό μου, μπορούν να δουν τον εαυτό τους! Θα είμαι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και θα διεκδικώ, όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για τον τόπο μας».