TOP

Π. Χαλβατσιώτης: “Η ΝΔ διαχρονικά παρούσα, ξέρει να ανανεώνεται… με σχέδιο για την πρόοδο της χώρας”

«Η ΝΔ δείχνει ότι διαχρονικά είναι παρούσα γιατί ξέρει να ανανεώνεται και τα γενέθλια αυτά ήταν μια ευκαιρία ανανέωσης…», σημείωσε ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, με αφορμή και τον εορτασμό για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Tο μέλος της Π.Ε. της ΝΔ εστίασε στην ανανέωση που επιχειρείται για να «…έρθουν οι νέοι πίσω στην πολιτική και για να γίνει επιτέλους αυτή η εθνική συμπόρευση». Υποστήριξε παράλληλα πως πρέπει η ΝΔ να εκφράσει όλους τους πολίτες που θέλουν μια νέα Ελλάδα, ενώ ερωτώμενος για το εάν η ΝΔ στρέφεται προς μια πιο… δεξιά ρητορική απάντησε πως η ΝΔ κοιτά «…στη ρητορική της προόδου, της σύμπνοιας με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες να προχωρήσουμε στις δομικές  αλλαγές που θα κάνουν την Ελλάδα ισχυρή σε ένα καλύτερο αύριο».

«Η ΝΔ έδειξε ένα κοστολογημένο σχέδιο με βασική αρχή την πρόοδο της χώρας» συμπλήρωσε στα όσα εξελίσσονται στο μέτωπο της οικονομίας εκεί όπου «οι αγορές οι διεθνείς αμφισβήτησαν την υφιστάμενη κατάσταση διότι δεν είδαν αυτές τις μεταρρυθμίσεις που να κάνουν το περιβάλλον ελκυστικό».