Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Π. Χαλβατσιώτης: “ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν χάσει τον έλεγχο – Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση του αύριο”

Την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα σχολίασε το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Παναγιώτης Χαλβατσιώτης μιλώντας στην τηλεόραση BEST.

O κ. Χαλβατσιώτης αρχικά για το μεταναστευτικό και τις τελευταίες εξελίξεις δήλωσε την ανησυχία του για την ακολουθουμένη πολιτική που «…δεν ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να ξεχωρίσει τους παράτυπους μετανάστες από αυτούς που δικαιούνται να έχουν άσυλο» συμπληρώνοντας «…θυμάστε με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων τι έγινε, σε αντίθεση με την ελεγμένη κατάσταση όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ».

Για τα όσα βγαίνουν με την συμφωνία του Eurogroup “…πανηγυρίζουν τώρα 6 χρόνια μετά για αυτό το οποίο είχε κερδίσει η κυβέρνηση Σαμαρά το 2012… θα έπρεπε να είχαμε χτίσει τότε και θα έπρεπε να είμαστε σήμερα καλύτερα με το χρέος ότι τόσο πια αυξημένο. Και θυμάστε ο ο κ. Τσίπρας έλεγε αυτή η περίοδος χάριτος θα είναι το σχοινί που θα κρεμαστούμε κλπ. Αυτό που χρειαζόταν η Ελλάδα και καθυστερημένα πλέον έρχεται και δεν αρκεί μόνον αυτό διότι το χρέος έχει πάει από το 130% στο 190%. Δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση, καμία περικοπή χρέους πράγμα που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε πετύχει σε ένα ποσοστό”.

«Η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της ουσιαστικά εισπράττει την απογοήτευση και περιφρόνηση του κόσμου», σημείωσε στην συνέχεια το μέλος της Π.Ε. για να εκτιμήσει πως του θέμα του Σκοπιανού με τους χειρισμούς που έγιναν θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Καταληκτικά ο κ. Χαλβατσιώτης τόνισε πως «η ΝΔ δεν φοβάται τίποτε είναι η κυβέρνηση του αύριο και ουσιαστικά περιμένουμε πότε ο κ. Τσίπρας θα κάνει εκλογές. Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο όσα προτείνει και όσα αποφασίζει δεν συνάδουν με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις».