Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ροζ σκάνδαλο στο Ισραήλ – Ζευγάρι κάνει σεξ μέσα σε επίσημο όχημα του ΟΗΕ (video)

Το ζευγάρι ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις στο πίσω κάθισμα του οχήματος στη μέση του δρόμου – Έρευνα για την ανάρμοστη πράξη

Η εικόνα με το λευκό όχημα των Ηνωμένων Εθνών κι ένα μέλος της ειρηνευτικής αποστολής στο Ισραήλ να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με μια αιθέρια ύπαρξη στη μέση του δρόμου κάνει τον γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον διεθνή οργανισμό.

Το επίμαχο βίντεο που τραβήχτηκε στο Τελ Αβίβ ανέβηκε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κι έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

couple having sex in the back of a UN/ UN workers 'caught having sex in back seat official vehicle

Μία καλλίπυγη κοπέλα με κόκκινο φόρεμα κάθεται στα γόνατα ενός μέλους της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ και με ρυθμικές κινήσεις ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Το λευκό αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ και το ζευγάρι επιδίδεται ανενόχλητο σε σεξουαλικά παιχνίδια εν ώρα αιχμής.

Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το θέαμα, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που είναι πυρ και μανία με το βίντεο.Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών εξέφρασε τη δυσφορία του για την ανάρμοστη πράξη του μέλους του, και σε γραπτή του δήλωση υποστηρίζει ότι οργανισμός ξεκινάει έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο ατόμων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα με τα κόκκινα προσφέρει ερωτική ικανοποίηση επί πληρωμή.

πηγή: protothema.gr