Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ρονάλντο, Μιλουτίνοφ και Costa Navarino

Οργιάζουν οι φήμες για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο και την αγάπη του για την Ελλάδα, που τον θέλουν κάθε χρόνο να αγοράζει βίλα στην Costa Navarino.

Κάπως έτσι βγήκε πάλι η φήμη ότι ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει πράγματι κάνει διακοπές στο πολυτελές συγκρότημα της  Μεσσηνίας και «μακάρι να κάνει και φέτος» – όπως λένε πηγές από την Costa Navarino-  αγόρασε βίλα στο καινούργιο συγκρότημα, στο οποίο πωλούνται πολυτελείς κατοικίες αξίας από 1,2-1,7 εκατ. Ευρώ.

Όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα. Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

(φωτό από τις περσινές διακοπές του Ρονάλντο στη Μεσσηνία)

Αυτός όμως που έχει αγοράσει στην πραγματικότητα σπίτι στην Costa Navarino δεν προέρχεται από τον ποδοσφαιρικό αλλά από το μπασκετικό χώρο και δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έφυγε από τον Ολυμπιακό υπογράφοντας χρυσό συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σέρβος σέντερ που έχει δηλώσει και δείξει  πόσο αγαπά την Ελλάδα, αγόρασε παραθεριστική κατοικία στο Costa Navarino, αξίας 1,5 εκατ.  ευρώ.

www.newmoney.gr