Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη Νίκα στην Κυπαρισσία

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με θετική ατμόσφαιρα στην Κυπαρισσία βρέθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Τον κ. Νίκα υποδέχτηκαν αρκετοί κάτοικοι της πόλης, καθώς και τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Στην προσφώνησή του ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Νίκα, για τα ιδανικά και τις αρχές που πρεσβεύει, για το έργο που έχει επιτελέσει στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής. 

Ακολούθως ο κ. Νίκας που σημειωτέον δήλωσε ότι παραμένει αμετακίνητος σε ότι αφορά εθνικά θέματα, ανέπτυξε πολλά θέματα που έχουν σχέση με την υποψηφιότητά του, θέματα που αφορούν τον τουρισμό, τον προορισμό της αυτοδιοίκησης εκτιμώντας ότι στην Τριφυλία δεν έχουν υλοποιηθεί καν αναπτυξιακά έργα, ακολουθώντας ένα παρωχημένο μοντέλο στο τουρισμό που είναι μάλιστα ξεπερασμένο.

Ο κ. Νίκας απάντησε ερωτήσεις, ενώ αποχωρώντας ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο χρονικό διάστημα. Παρών από τον Δήμο Τριφυλία ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μερκούρης και Π. Τσίγγανος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στ. Αλεξοπούλου και εκπρόσωποι συλλόγων.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ