Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Σημείο αναφοράς και στην Εμβρυομητρική Ιατρική η σύγχρονη κλινική ‘City Hospital’

Κάτι σημαντικό έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες Υγείας που παρέχονται προς τις νέες μητέρες και τα παιδιά στην περιοχή μας. Σημείο αναφοράς γίνεται η κλινική City Hospital με το τμήμα Eμβρυομητρικής Ιατρικής και τις συνεργασίες που αναπτύσσει.

Η Εμβρυομητρική Ιατρική και ειδικότερα η Ιατρική του Εμβρύου αποτελούν έναν κλάδο της Μαιευτικής – Γυναικολογίας. Ήδη από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του εν λόγω τομέα γνώρισε αλματώδη ανάπτυξη και εμφάνισε εξαιρετικά επιτεύγματα στην παρακολούθηση των εγκύων και στην διάγνωση, κάτι που συνεχίζεται αόκνως έως σήμερα.

Ο κ. Ανδρέας Κόμης, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με εξειδίκευση στον Προγεννητικό έλεγχο και στην Εμβρυομητρική Ιατρική, με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέλαβε τη θέση του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Tμήματος Ιατρικής Εμβρύου στην υπερσύγχρονη κλινική του City Hospital που παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον υψηλής φροντίδας και ιατρικής ασφάλειας, διαθέτοντας όλα τα σύγχρονα ιατρικά μέσα, καθώς κι ένα πολύ έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό.