Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Σοκ στο Καβούρι: Νεκρός 47χρονος μετά από καβγά – Συνελήφθη γόνος γνωστής οικογένειας βιομηχάνων

Για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βάρος του γείτονά του συνελήφθη ο 26χρονος εγγονός του ιδρυτή της μεγαλύτερης κάποτε βιομηχανίας πλαστικών σωλήνων της χώρας η οποία πτώχευσε και έκλεισε το 2015.

Η κατάρα της κάποτε κραταιάς επιχειρηματικής οικογένειας -ο πατέρας είχε συλληφθεί για φοροδιαφυγή- συνεχίστηκε με αυτό το νέο γεγονός που ήρθε για να την συγκλονίσει. Ο 26χρονος απόγονος που φέρει το όνομα του ιδρυτή της δυναστείας συνεπλάκη το απόγευμα της Κυριακής με έναν γείτονά του που μένει στο ίδιο οικοδομικό συγκρότημα στον Φάρο Καβουρίου και ήρθαν στα χέρια.

Συγκεκριμένα ήταν περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του μαζί με την φίλη του, στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την στιγμή πέρασε από μπροστά τους ο 47χρονος γείτονας ο οποίος ήταν ενδεχομένως σε κατάσταση μέθης, είπε κάτι στον νεαρό, πήγαν μαζί πιο πέρα και ήρθαν σε χέρια. Τα χτυπήματα του νεαρού ήταν σφοδρά με αποτέλεσμα ο 47χρονος να πέσει στο έδαφος.

Ο θυρωρός και περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως όταν έφτασε το ασθενοφόρο και συνήλθε, ο 47χρονος εξέφρασε την επιθυμία να μην πάει σε νοσοκομείο και πήγε στο σπίτι του να ξαπλώσει. Στο μεταξύ ο νεαρός είχε διαφύγει από το σημείο φοβούμενος προφανώς τις συνέπειες. Αργότερα το βράδυ, ο 47χρονος ένιωσε αδιαθεσία και ενημέρωσε έναν ηλικιωμένο θείο του που πήγε στο σπίτι του και κάλεσαν έναν οικογενειακό τους γιατρό.

Εκείνος τόνισε στον θείο πως θα έπρεπε να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο ο ανιψιός του, όμως ο θείος θεώρησε ότι δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό και αρνήθηκε. Μισή ώρα μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 47χρονος κατέληξε και τον ανακάλυψε νεκρό ο θυρωρός που πήγε να τσεκάρει την κατάστασή του.

Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα βλάβη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ο ίδιος παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που διενεργεί την έρευνα και παραδόθηκε παρουσία της δικηγόρου του ενώ αναμένεται η απολογία του στον Ανακριτή.

www.news247.gr