Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Σπάει (και) το ρεκόρ σε… καραντίνα – Απίστευτη περιπέτεια για τον Σωτήρη Γεωργούντζο (video)

Μια απίστευτη περιπέτεια περνάει εδώ και καιρό ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος σπάει… ρεκόρ ημερών σε καραντίνα, όπως είπε και ο ίδιος χαριτολογώντας κοντεύει να ξεπεράσει και τον άσο της Γιουβέντους, τον Ντιμπάλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ξεπέρασε ολοκληρωτικά το σοβαρό πρόβλημα που του προκάλεσε το «χτύπημα» του κορωνοϊού, πλέον, έχει πέσει σε έναν… “κυκεώνα αντιφάσεων” με τα τεστ που κάνει. Στο επαναληπτικό τεστ μετά την πρώτη 15ημερη καραντίνα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας βγήκε θετικός ξανά, και, μετά στο Παστέρ που εστάλη το δείγμα βγήκε αρνητικό. Τώρα στο νέο τεστ που υπεβλήθη βγήκε και αυτό εδώ οριακά θετικό και τελικά το δείγμα εστάλη στην Πάτρα, στο Ρίο, και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ο Σωτήρης βγαίνοντας δυνατός από αυτή τη δοκιμασία, πάντως, δεν χάνει την διάθεσή του και πάντα στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ και με καυτό ρεπορτάζ και μάλιστα ενημέρωσε και για τις εξελίξεις με την «Μαύρη Θύελλα» και την αναδιάρθρωση με ενδιαφέρον για αυτή την υπόθεση να υπάρχει και από τον Αντώνη Σαμαρά αλλά όπως αποκάλυψε και από τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο.