Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Στα προημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κάτω των 12 η Βάσια Μιχαλοπούλου (photos)

Πολύ καλή παρουσία είχε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 12 η νεαρή πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Βάσια Μιχαλοπούλου, που προκρίθηκε στην τελική οκτάδα στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Ξεκινώντας από την πρώτη θέση του κυρίως ταμπλό, απέκλεισε στον πρώτο γύρο την Παπαστεργίου του Ο.Α. Λάρισας, στον δεύτερο την Δημητσάνη του Ο.Α.Αττικής και στον τρίτο την Αλευρά του Ο.Α. Περιστερίου. Στα προημιτελικά ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ελλάδας Καναβαράκη του Ο.Α.Πεύκης.

Επίσης , στα ημιτελικά με συμπαίκτρια την Καναβαράκη , έφτασε μέχρι τα ημιτελικά χάνοντας στις λεπτομέρειες από την Ουσταμπασίδου –Πέτσουλα των Ομίλων Κατερίνης και Γρεβενών αντίστοιχα.

Στα γήπεδα του Παπάγου αγωνίστηκε και η Λήδα Μπλουγουρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 14 , η οποία αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από την Χύσο Χριστιάνα του Ο.Α. Πετρούπολης. Τις δύο αθλήτριες συνόδεψε στις προσπάθειες τους ο προπονητής της αγωνιστικής Ομάδας του Ομίλου, Παναγιώτης Καλογερόπουλος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Ο.Α. Καλαμάτας συνεχίζονται με την κατηγορία κάτω των 10 στα γήπεδα της Ραφήνας , με την παρουσία των Παντελίδη Γιάννη και Λαχανά Παναγιώτη.