Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Στην Ηλεία ο Αλέξης Τσίπρας, για σχολές, δρόμο & νοσοκομείο

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει περιοδείες μετά την άρση του lockdown και o πρώτος σταθμός του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι σήμερα η Ηλεία.

Ο κ. Τσίπρας με αφορμή τις εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το «πάγωμα» της Πατρών – Πύργου και την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας, θα βρεθεί στο νομό προκειμένου να μιλήσει με τους εμπλεκόμενους φορείς και να εξετάσει τα δεδομένα προκειμένου και ο ίδιος από την πλευρά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να φέρει τα θέματα αυτά στη Βουλή ενώ αναμένεται να δώσει και συνέντευξη τύπου.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ηλεία

Όσα δημιουργήθηκαν και όσα δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε καταργούνται είτε παραπέμπονται στις καλένδες από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Παιδεία, Υγεία, Υποδομές, Αγορά, Αγροτική οικονομία, Τουρισμός αναδεικνύονται ως μείζονα προβλήματα, καθώς αφορούν όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Ηλείας και αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στην οικονομία και στην ανάπτυξη του τόπου μας. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί στον τόπο μας την πρώτη επίσκεψή του στην περιφέρεια μετά την άρση του lockdown, αναγνωρίζοντας ως μείζονος σημασίας τα ζητήματα που απασχολούν το νομό: εκτός πανεπιστημιακού χάρτη η Ηλεία, σε τέλμα ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό, νοσοκομεία με ελλιπές και με μετακινούμενο ιατρικό προσωπικό.

Η επίσκεψη σηματοδοτεί την εκκίνηση νέων πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση και την ανάδειξη της Ηλείας.

To πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα

Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία έχει ως εξής:

11.30 Σύσκεψη με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο Πύργου.

3.30 Επίσκεψη στο Τμήμα Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

17.30 Συνάντηση με νέους εργαζόμενους, φοιτητές, αγρότες και επαγγελματίες στην Κουρούτα.

www.patrisnews.gr