Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Στη Μεσσηνία και φέτος για διακοπές ο Παναγιώτης Ρέτσος

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Λεβερκούζεν και της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτης Ρέτσος, επέλεξε ξανά φέτος την μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τις διακοπές του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα μέρη μας για διακοπές απολαμβάνοντας καθημερινά τον ήλιο, τη θάλασσα καθώς και τις πολλές γνωριμίες που έχει δημιουργήσει στην «πόλη του ηλίου», χάριν βεβαίως και της φιλίας που διατηρεί με τον μεσσήνιο στόπερ της Άρσεναλ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο νεαρός διεθνής στόπερ, Παναγιώτης Ρέτσος ξεκουράζεται αλά μεσσηνιακά εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ρέτσος εθεάθη στο Κέντρο αποκατάστασης Physio Analysis που διατηρεί στην Καλαμάτα ο Λεωνίδας Παπανικολάου, όπου “συνελήφθη” από τον φακό του “Best”!

Στη φωτογραφία o Ρέτσος εικονίζεται δίπλα από τον φυσιοθεραπευτή του Physio Analysis Λεωνίδα Παπανικολάου. Μαζί τους και ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Αλεξανδρής.

Συνδετικός κρίκος για τους άνδρες αποτέλεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Καθώς η γνωριμία Ρέτσου – Παπανικολάου οφείλεται στη φιλία ή και τη συνεργασία των δυο ανδρών με τον μεσσήνιο άσο της Άρσεναλ…