Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Στις 26 Ιουνίου η ΓΣ του «Αριστόδημου»

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Μεσσηνίας «ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ» πραγματοποιεί την τακτική  Γενική Συνέλευση για το κλείσιμο της χρονιάς του 2019.

Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη την Κυριακή 21Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα IDEAL, στο πάρκο της κεντρικής πλατείας, όπου το ΔΣ θα ενημερώσει σχετικά με την πορεία του συλλόγου με λεπτομέρειες, ενώ αναμένει τις προτάσεις των μελών που θα συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα της Πάλης.

Το ΔΣ καλεί όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην τακτική γενική συνέλευση του σωματείου και να τακτοποιήσουν της οικονομικές τους υποχρεώσεις για την ενεργή συμμετοχή τους στην συνέλευση, η οποία θα διενεργηθεί με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2019.
  2. Διοικητικός &Οικονομικός προϋπολογισμός 2020

Η Γ.Σ. έχει σκοπό, τα μέλη της, να ελέγξουν και να απαλλάξουν το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη για την περίοδο 2019.

Όπως ενημέρωσε το σωματείο σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία.

«Η παρουσία σας θα μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το έργο που αναλάβαμε, να δια δώσουμε το άθλημα της πάλης στο νομό μας και να μυήσουμε τους νέους μας στο μαγικό κόσμο του αθλητισμού και της πάλης» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.