TOP

Στο πλευρό Κοσμόπουλου ακόμη και αν δεν είναι υποψήφιος ο Γιάννης Χριστόπουλος

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Βασίλη Κοσμόπουλου, δήλωσαν επίσημα οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αλλαγή για την Καλαμάτα», Θεόδωρος Μπρεδήμας και Γιάννης Χριστόπουλος, με τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο μάλιστα, να φέρεται πως δε θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Χριστόπουλος πιθανότατα θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όμως ακόμη και αν δεν βρεθεί στους… εκλεκτούς Κοσμόπουλου, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει πιστός στην επιλογή του αυτή και δε θα προσχωρήσει σε κάποιον άλλο συνδυασμό.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, δήλωσε επίσης πως πριν καταλήξουν με το Θεόδωρο Μπρεδήμα στην απόφαση αυτή, είχαν μιλήσει και με την Τόνια Κουζή, αλλά και με τον Βασίλη Τζαμουράνη, κατασταλάζοντας στην άποψη τελικά, ότι ο κ. Κοσμόπουλος είναι αυτός που συνδυάζει το νέο με την τεχνοκρατία, κουβαλώντας και την απαραίτητη εμπειρία, ενώ σχολίασε και τα της δημοτικής ομάδας Νίκα, τονίζοντας πως διασπάστηκε επειδή ο απερχόμενος δήμαρχος ήταν αυταρχικός και δεν είχε… καλλιεργήσει το ομαδικό πνεύμα.

Ο δημοτικός σύμβουλος, κατέθεσε τις 10 συν 1 προτεραιότητες που από κοινού με το Θεόδωρο Μπρεδήμα έχει για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, ενώ μίλησε ακόμη για το ΠΑΣΟΚ, τη σχέση του με το Διονύση Αλευρά, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, αλλά και τον Πέτρο Τατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα, ανάμεσα στους οποίους, αν προτιμά Μπουντρούγκα, βλέπει τον επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.