Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Συγκινητικό βίντεο: Γαμπρός χόρεψε στο γάμο του με την καθηλωμένη στο καροτσάκι μητέρα του που έπασχε από ALS

Πράξη την τελευταία επιθυμία της μητέρας του που υποφέρει από ALS, έκανε ένας στοργικός γιος, χαρίζοντάς της έναν χορό την ημέρα του γάμου του.

Η 57χρονη Τέρι Χαϊτάουερ, από το Κλαρκσβίλ του Τενεσί, διαγνώστηκε με την εκφυλιστική νόσο ALS, τον Δεκέμβριο του 2019 και μέχρι το καλοκαίρι του 2020 δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει.

Η μητέρα του γαμπρού διαγνώστηκε με ALS τον Δεκέμβριο του 2019
Ωστόσο, παρά την ασθένειά της, ονειρευόταν να παρευρεθεί στον γάμο του γιου της Σκούτερ στις 9 Οκτωβρίου και εξεπλάγην όταν ο γιος της είχε κανονίσει έναν χορό για τους δυο τους στην γαμήλια δεξίωση. Η Τέρι πέθανε 10 ημέρες αργότερα, αλλά το συγκινητικό βίντεο του χορού τους διαδόθηκε ταχύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Με τους φίλους και την οικογένειά του να συγκεντρώνονται γύρω από την πίστα, ο Σκούτερ και οι συγγενείς του έσπρωξαν το καροτσάκι της μητέρας τους στο κέντρο του δωματίου. Με τους 150 καλεσμένους να παρακολουθούν, ο Σκούτερ ζήτησε να αλλάξει η μουσική και με την βοήθεια του πατέρα του σήκωσε την μητέρα του στα χέρια του.

Ο κόσμος που στεκόταν γύρω τους άρχισαν να χειροκροτούν με τον Σκούτερ να κρατά απαλά την μητέρα του και να κλαίει στον ώμο της. Φαίνεται μάλιστα, να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτό, καθώς την λικνίζει στα χέρια του.

Η συγκινητική στιγμή του χορού μητέρας – γιου

Την στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο φωτογράφος του γάμου Νιλ Φοξ, καταγράφοντας ακόμη και τους καλεσμένους που συγκινήθηκαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Μεταξύ αυτών και η νύφη, η 25χρονη Άφτον, η οποία βοήθησε με την έκπληξη.

Το viral βίντεο για την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ALS

https://www.facebook.com/watch/?v=1214888615578533

Δυστυχώς, η μητέρα του γαμπρού πέθανε λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, περιτριγυρισμένη από φίλους και την οικογένειά της. Ελπίζοντας να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το ALS, η οικογένειά ζήτησε από τον φωτογράφο να μοιραστεί το βίντεο στην σελίδα του στο Facebook. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει από τότε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Η νύφη με την πεθερά της

Η Άφτον δήλωσε για την ανταπόκριση που είχε το βίντεο: «Έχουμε εκπλαγεί. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο αντίκτυπο έχει σε όλο τον κόσμο. Είναι εκπληκτικό που εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας για να μας εκφράσουν την αγάπη τους. Ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή, γνωρίζοντας ότι αυτό ήθελε η Τέρι και ξέροντας πόσα σήμαινε για την ίδια και τον Σκούτερ. Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο θα φέρει περισσότερη ευαισθητοποίηση για το ALS».

πήγη: iefimerida.gr

Φωτογραφίες: Facebook/Afton Hightower