Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

ΣΥΚΙΚΗ: Πρόεδρος και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη ΣΥΚΙΚΗ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική συνέλευση ξεκίνησε στις 8 το πρωί , τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και με την διενέργεια self test . Ακολούθησαν οι εκλογές όπου ψήφισαν 150 μέλη.

Πρόεδρος της συνεταιριστικής οργάνωσης των παραγωγών ξηρών σύκων θα είναι και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν, ο Βασίλης Αλειφέρης (Αντιπρόεδρος) , ο Γεώργιος Δελλής (Γραμματέας) και μέλη ο Νικόλαος Σαμπαζιώτης, ο ιωάννης Ντυμένος , ο Σταύρος Βέλμαχος, ο Παναγιώτης Θεριός, ο Παναγιώτης Αποστολάκης και ο Διονύσιος Καρούτζος.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Πανούσης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νικόλαος Τράκας, Παναγιώτης Βλαχάκης και Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Τις εγκαταστάσεις της ΣΥΚΙΚΗΣ επισκέφτηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για την εκλογική διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της συνεταιριστικής οργάνωσης, Παναγιώτη Παπαγεωργίου θέματα που αφορούν το προϊόν, με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της αναδιάρθρωσης των συκεώνων.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το προϊόν, παρουσία της νέας Διοίκησης της ΣΥΚΙΚΗΣ.

Επίσκεψη του Δημάρχου στη ΣΥΚΙΚΗ

Τις εγκαταστάσεις της ΣΥΚΙΚΗΣ επισκέφτηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, όπου ενημερώθηκε για την εκλογική διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της συνεταιριστικής οργάνωσης, Παναγιώτη Παπαγεωργίου θέματα που αφορούν το προϊόν, με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της αναδιάρθρωσης των συκεώνων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το προϊόν, παρουσία της νέας Διοίκησης της ΣΥΚΙΚΗΣ.

Δ. Ηλιοπούλου