Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Συλλήψεις για κλοπή, απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα (17.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να διαρρήξει όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ακόμα, συνελήφθη, χθες (16.6.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (16.6.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες (16.6.2019) το πρωί, σε έτερη τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, διέρρηξε αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσε ποσότητα ελαιολάδου και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.