Δευτέρα
8
Ιούλιος
TOP

Συνάντηση Άγγελου Χρονά με Διοικητή Νοσοκομείου Κορίνθου & Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Άγγελος Χρονάς με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου  Καρπούζη Γρήγορη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Μέλλο Χρυσοβαλάντη  σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν στο Νοσοκομείο και συζητήθηκε το πώς θα μπορέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει στην κάλυψή τους, ενώ , με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, τέθηκαν και σχετικά θέματα για τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προσωπικά στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την μέχρι τώρα συνδρομή του προς το Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το ίδιο ανέφερε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, στον οποίο ο κ. Χρονάς μετέφερε τις ευχαριστίες της Περιφερειακής Αρχής  για τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Ιατρικός κόσμος, ο Νοσηλευτικός και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση της τόσο δύσκολης κατάστασης με τον Covid-19.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο συναντήσεων που έχει ο κ. Χρονάς από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων  για την καλύτερη ενημέρωσή του σχετικά με θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Νοσοκομείων σε όλη την Περιφέρεια, την καταγραφή των αναγκών αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ιατροί, τόσο στα Νοσοκομεία, όσο και οι Ιδιώτες, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι συναντήσεις και οι επαφές του κ.Χρονά θα συνεχιστούν.