Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Συσπείρωση και συμμετοχή για τον Π.Νίκα σε Ελαφόνησο και Νεάπολη

Μαζική συμμετοχή και αυξανόμενη συσπείρωση μπορούν να χαρακτηρίσουν την επίσκεψη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στη Νότια Λακωνία και συγκεκριμένα σε Ελαφόνησο και Νεάπολη.

Ο Παναγιώτης Νίκας το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε την Ελαφόνησο και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ενώ το απόγευμα μίλησε σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Νεάπολη δίνοντας το στίγμα της μεγάλης δυναμικής που έχει αναπτύξει στην περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε σε μεγάλη – ανοικτή συγκέντρωση στη Νεάπολη. Προηγήθηκε χαιρετισμός και σύντομη τοποθέτηση των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Στην ομιλία του, ο υπ. Περιφερειάρχης επικεντρώθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, που είναι και προβλήματα όλης της περιφέρειας, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, η διάβρωση των ακτών, η άρδευση, η υφαλμύρωση, η πολιτική προστασία κ.λπ.. Ενώ προσδιόρισε και την καθοριστική ευθύνη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος στα 9 χρόνια της διοίκησής του, δεν έχει κάνει τίποτε το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δείτε τις δηλώσεις και το ρεπορτάζ από τον Γιάννη Παυλάκο για το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best και το Report24