Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Ελ. Σώκου (Εκπρ. Τύπου ΝΔ): Ευθύνες σε Τσίπρα – Να απομακρυνθεί ο Παππάς

Σε… τροχιά καταγγελιών και αποκαλύψεων το πολιτικό σκηνικό στο φόντο όλων όσα προκύπτουν από τις υποθέσεις Καλογρίτσα και Μιωνή, τα οποία αποκτούν έντονο ενδιαφέρον, με τη ΝΔ να ζητά άμεσα, εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην τηλεόραση Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υπεύθυνη για τα περιφερειακά ΜΜΕ, Έλενα Σώκου, η οποία και εστίασε στα όσα ανακύπτουν ως συμπέρασμα από τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Η κα Σώκου έκανε λόγο χαρακτηριστικά για «θέατρο του παράλογου» και σημείωσε πως υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα ελέγξουν όλα αυτά, καθότι «αν αληθεύουν όλα  και αυτά, είναι απλά τρομακτικό». Η ίδια επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να φανταστώ ο,τι γίνονταν τόσα πράγματα και δεν είχε γνώση ο ίδιος, για όσα έκαναν οι συνεργάτες του» και ζήτησε την αποπομπή του Νίκου Παππά.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στάθηκε μεταξύ άλλων και στη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης του κόμματος, επισημαίνοντας πως έγιναν περισσότερα και από τις προσδοκίες, εν μέσω αρκετών δυσκολιών, στεκόμενη και στις προσπάθειες ενίσχυσης της οικονομίας και της εργασίας.

Χαρακτηριστικά τέλος, ήταν όσα επεσήμανε, σχολιάζοντας και τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την κατανομή της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», αναρωτώμενη με ποιον τρόπο έπαιρναν χρήματα, ειδικά τα περιφερειακά Μέσα, όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.