Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Την αξιοποίηση του δημόσιου ΚΤΕΟ σε αθλητική εγκατάσταση ζητά από το Δήμο Μεσσήνης ο ΑΣΜ “Αριστόδημος”

Την αξιοποίηση του δημόσιου ΚΤΕΟ σε αθλητική εγκατάσταση ζητούν με επιστολή τους τα μέλη του ΑΣΜ “Αριστόδημος” προς τον δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο. Συγκεκριμένα αιτούνται την μετατροπή του κτιρίου του ΚΤΕΟ Μεσσήνης -με μικρές παρεμβάσεις – σε προπονητήριο πάλης  όχι μόνον για τις ανάγκες του συλλόγου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του συλλόγου:

“Αγαπητέ δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι. Το ΚΤΕΟ Μεσσήνης και μια ευκαιρία για βιώσιμη ανάπτυξη Αναζητώντας την πολυπόθητη ανάπτυξη πολλές φορές την ψάχνουμε στις πανάκριβες υποδομές, που δύσκολα δημιουργούνται δύσκολα συντηρούνται και πολλές φορές δυστυχώς εύκολα απαξιώνονται.

Η ευρύτερη φιλοσοφία της κυκλικής οικονομίας, που είναι αναγκαιότητα για την εποχή μας, μας στρέφει σε υπάρχουσες υποδομές στις οποίες δίνοντάς τους έναν νέο ρόλο μπορούν να αποδειχτούν χρυσές ευκαιρίες διότι με πολύ χαμηλό κόστος αναδεικνύονται νέες προοπτικές που οι άνθρωποι με την δυναμική τους την ευρηματικότητα και το ταλέντο τους μπορούν να δώσουν πνοή και να συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη που είναι το κύριο ζητούμενο της εποχής μας. Αυτές οι σκέψεις μας οδήγησαν ως ΑΣΜ Αριστόδημος να προσανατολιστούμε στην διεκδίκηση του ΚΤΕΟ Μεσσήνης προκειμένου να αξιοποιηθεί ως προπονητήριο ολυμπιακής πάλης. Ο Χώρος προπόνησης για τον Αριστόδημο, όπως έχουμε επανειλημμένως διακηρύξει είναι αυτό που του λείπει όχι μόνο για να ανοίξει τα φτερά του ο ίδιος αναδεικνύοντας πρωταθλητές, αλλά και για να κάνει το άθλημα της πάλης σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.

Το κτήριο του ΚΤΕΟ Μεσσήνης με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να λειτουργήσει ως προπονητήριο πάλης όχι μόνο για τις ανάγκες του Αριστόδημου αλλά θα μπορούσε ακόμα και να φιλοξενήσει αποστολές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για προετοιμασίες συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία αθλητικού τουρισμού στον τόπο μας. Το παραπάνω σκεπτικό μας ωθεί να αιτηθούμε τη χρήση του εν λόγω κτηρίου για να δικαιωθεί το μεγάλο μας όραμα που είναι το προπονητήριο πάλης και δεσμευόμαστε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού όσο και σε επίπεδο αθλητικού τουρισμού.”