Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Την πρώτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου, ξεκινά η προετοιμασία “Αριστόδημου” στη Μπούκα

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., στο G.M.P στη Μπούκα θα γίνει η πρώτη συνάντηση διοίκησης, προπονητή, αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας “Αριστόδημος”.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τα μέλη της διοίκησης και τον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη, σχετικά με τον τρόπο που θα γίνονται από τούδε και στο εξής οι προπονήσεις σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ακολουθήσει χαλαρή προπόνηση και φυσικά μια βουτιά στην θάλασσα.

Φέτος οι εγγραφές

θα γίνονται και ηλεκτρονικά

Σε ό,τι αφορά τις εγγραφές, έχουν ξεκινήσει και από φέτος υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικών εγγραφών στο e-mail του συλλόγου: [email protected].
Σε αυτή τη διεύθυνση θα παρέχετε ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά στο σύλλογο και τις δράσεις του, όπως επίσης σχετικά με την υγειονομική ασφάλεια των παιδιών και τα μέτρα που θα παρθούν.
Ως άθλημα επαφής, η πάλη, για να επαναενεργοποιηθεί και για εκμηδενίσουμε κάθε πιθανότητα διάδοσης του ιού,θα πρέπει και θα τηρηθεί αυστηρά το (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ)
της ΕΛ.Ο.Π και της Γ.Γ.Α
Ο Α.Σ.Μ. “Αριστόδημος” έχει αποδείξει πως ενεργεί βάση νόμου και καταστατικού. Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ όμως ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΜΑΣ, θα είμαστε σε όλους όσους εισέλθουν στο χώρο το ίδιο τυπικοί και αυστηρά σχολαστικοί.
Θα τηρείται κατάλογος εισερχομένων- εξερχομένων στους αγωνιστικούς χώρους, με θερμομέτρηση και καταγραφή όλων των παρευρισκομένων.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς πως τα παιδιά τους, είναι ασφαλείς και μόνο με κάρτα υγείας και καθημερινή θερμομέτρηση, θα μπορούν να αθλούνται.
Οι μάσκες μέχρι την θερμομέτρηση θα είναι υποχρεωτικές εκτός όλων των άλλων εμπλεκομένων και για τους αθλητές.
Μόνο οι αθλητές και ο προπονητής εξαιρούνται, την ώρα της προπόνησης, από την υποχρέωση της μάσκας.

Η οικογένεια του “Αριστόδημου” σας περιμένει γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που του αναλογούν και επιβάλλονται!”

Πάλη από φέτος και στην Καλαμάτα

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά φέτος το άθλημα της πάλης παρουσιάζει και στην πόλη της Καλαμάτας. Οι ημέρες και οι ώρες προπόνησης για το τμήμα θα ανακοινωθούν προσεχώς!

  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 6936949030 – 6943441257 καθώς και μέσω E-MAIL: [email protected]