Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Την στήριξή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκφράζει ο Γιώργος Αθανασόπουλος – Τι συζήτησε με τα μέλη του Πάμισου Μεσσήνης

Στο πλευρό του ερασιτεχνικού αθλητισμού τάσσεται ο δήμαρχος Μεσσήνης, εκφράζοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του για την βιωσιμότητά του, ζητώντας παράλληλα να διορθωθεί η φετινή αδικία.

Ο δήμαρχος είχε συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του Πάμισου, που εκπροσωπεί την πόλη της Μεσσήνης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τους οποιούς συζήτησε σχετικά με τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει εν μέσω μιας χρονιάς που ο κορωνοϊός έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Αυτό που προέκυψε απο τη συνάντηση είναι η στήριξη του δημάρχου στον σύλλογο και εν γένει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Κατόπιν αυτού ο σύλλογος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης, ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Μεσσήνης κύριο Γιώργο Αθανασόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση του στο σωματείο μας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης μετά από συνάντηση που είχε με μέλη του Δ.Σ. και παρουσία του βουλευτή Μεσσηνίας κύριο Περικλή Μαντά, το Σάββατο 5/6/2021, όπου ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα παρωδία που αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέρος, την Δευτέρα 7/6/2021 πήρε θέση στην αδικία που γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Με προσωπική του επιστολή που κοινοποίησε στον υφυπουργό Γ.Γ.Α κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και προς την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζήτησε το αυτονόητο. Φέτος να μην υπάρχει υποβιβασμός για καμία ομάδα. Ένα αίτημα που όπως σημειώνει και ο ίδιος είναι εφικτό να στηριχθεί από την πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, από την στιγμή που η διεξαγωγή του πρωταθλήματος δεν έγινε ομαλά και οι ομάδες αναγκάστηκαν να αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και με αγώνες νοκ άουτ.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα μας και έδειξε έμπρακτα ότι νοιάζεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την νεολαία και την πορεία του ιστορικού σωματείου του Δήμου μας. Ευχόμαστε η προσπάθεια του να ευοδωθεί και να έχουμε αίσιο τέλος στην φετινή ταλαιπωρία που κληθήκαμε να πάρουμε μέρος, εμείς και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Γ Εθνικής κατηγορίας.”