TOP

Της «Ορθής Επανάληψης» το κάγκελο στη… Διαύγεια για το Λιμάνι της Μαραθόπολης!

Λάθη γίνονται συχνά, αλλά αυτό που γίνεται με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης δεν έχει προηγούμενο! Δεν προλαβαίνουν να ανεβοκατεβάζουν αποφάσεις στη Διαύγεια σχετικά με την προγραμματική σύμβαση για το έργο «Ανάπτυξη Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης»!

Όπως έχουμε αναφέρει, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. Τριφυλίας πήρε νέα απόφαση για έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το έργο του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης, μετά το απίστευτο μπάχαλο που έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη. Στις 4 Οκτωβρίου, όπως ειχε γράψει και το gargalianoionline, αναρτήθηκε το πρακτικό της συνεδρίασης σύμφωνα με το οποίο πάρθηκε ξανά απόφαση για λανθασμένη Πρόσκληση. Έπειτα από δημοσιεύματα τοπικού τύπου η απόφαση «κατέβηκε» και «ξανα-ανέβηκε» ως ορθή επανάληψη με διορθωμένη τα στοιχεία της σωστής Πρόσκλησης.

Πλην όμως, στο σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης όπου γινόταν αναφορά στη μελέτη, η μελέτη δεν αφορούσε το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης… αλλά την μελέτη ενίσχυσης εξωτερικής θωράκισης παλιού και νέου προσήνεμου μόλου λιμένος Κυπαρισσίας!

Αφού ξαναέγιναν δημοσιεύματα, -επιτέλους- χθες αναρτήθηκε και δεύτερη ορθή επανάληψη με τα σωστά στοιχεία. Πάντως, είναι απίστευτη η προχειρότητα, με την οποία Δήμος και Περιφέρεια εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ένα τόσο μεγάλο -6.700.000 ευρώ- έργο!

gargalianoionline.gr