Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός στην Τρίπολη

Ώρα… Μητσοτάκη έχει σημάνει για την Πελοπόννησο, με τον Πρωθυπουργό να φθάνει στην περιφέρεια και την Τρίπολη – σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός απροόπτου – την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως οι προετοιμασίες για το όλο πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει. Σημείο αναφοράς θα είναι το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης εκεί όπου την Δευτέρα στις 6μ.μ. αναμένεται και το… κυρίως μενού της επίσκεψης με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Είναι αξιοσημείωτο πως θα είναι η πρώτη του επίσκεψη μετά την ολοκλήρωση των δύο ετών διακυβέρνησης της ΝΔ, με ότι αυτό σηματοδοτεί και για τις ανακοινώσεις οι οποίες θα γίνουν και που θα έχουν αρκετά από τα θέματα της επικαιρότητας, όπως και φυσικά και τα τοπικά “καυτά” ζητήματα.

Ήδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με τις αλλεπάλληλες επαφές του τελευταίου διαστήματος έχει ακτινογραφήσει κάθε πεδίο των προτεραιοτήτων και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σε κάθε νομό και πρόκειται με συγκεκριμένες αναφορές να δώσει το στίγμα του για τα έργα στην Πελοπόννησο.

Την Παρασκευή για την όλη προετοιμασία της επίσκεψης πιθανόν να βρεθεί στην Αρκαδική πρωτεύουσα ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.