Παρασκευή
17
Μάιος
TOP

Τη δημόσια ικανοποίηση του εκφράζει το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης

Από τα πρώτα σωματεία που καλωσόρισαν την αναβάθμιση που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στο κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης, είναι ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης, που μέσω ανακοίνωσής τους εκφράζει τη δημόσια ικανοποίησή του, αλλά και τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο κ. Αθανασόπουλο και τους αντιδημάρχους κ. Καλοφωλιά και Μακρή.

“Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη δημόσια ικανοποίηση του για την πορεία των έργων εκσυγχρονισμού του κλειστού μας Γυμναστηρίου!!!
Μετά την ολοκλήρωση επισκευής και συντήρησης του παρκέ και την στεγανοποίηση της σκεπής του γηπέδου,χθες τοποθετήθηκαν και ολοκαίνουριες Μπασκέτες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών,που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την τέλεση επίσημων αγώνων…! Όλα αυτά αποτελούσαν αιτήματα του συλλόγου μας για πάνω από 10 έτη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η τωρινή Δημοτική Αρχή κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις της για την ολική ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας!
Μπράβο στο δήμαρχό μας, κύριο Γιώργο Αθανασόπουλο, που δείχνει εμπράκτως ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα του!
Η χθεσινή ενημέρωση που είχαμε από τον υπεύθυνο για την ολοκλήρωση της ολικής ανακαίνισης του κλειστού της πόλης μας τον αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Καλοφωλιά μας άφησε ειλικρινά με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη!
Αναμένοντας την επιστροφή μας στην αθλητική κανονικότητα σε ένα καινούριο πραγματικά σπίτι.
Πάντοτε στη διάθεση σας να βοηθήσουμε όπου χρειάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΕΚ του ΔΣ”