TOP

Τη μάσκα του ΟΦΗ έφερε μαζί του στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Με περίσσιο καμάριο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκηςποζάρει στο φακό δείχνοντας τη μάσκα του ΟΦΗ που έφερε μαζί του λόγω κορωνοϊού στη Βουλή.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού φοράει μια μαύρη μάσκα και δείχνει στο φωτογραφικό φακό πως έχει φέρει μαζί του και μια δεύτερη με το σήμα της κρητικής ομάδας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει κρύψει ότι είναι φίλαθλος του ΟΦΗ και πως θα μπορούσε να μην είναι αφού είναι βέρος κρητικός. Με την εμφάνισή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Πριν από τον Λευτέρη Αυγενάκη είχε προηγηθεί ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος είχε φορέσει μάσκα με σήμα του Παναθηναϊκού κατά τη συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις και φανερώνοντας την προτίμησή του στο “Τριφύλλι”.

Δένδιας Μάσκα

Ο Νίκος Δένδιας δεν είναι το μόνο κυβερνητικό στέλεχος που έχει εμφανιστεί με μάσκα του Παναθηναϊκού αφού σε πρόσφατη φωτογραφία είχε αποθανατιστεί φορώντας πανομοιότυπη μάσκα με σήμα “το Τριφύλλι” συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

Δείτε τον Λευτέρη Αυγενάκη να ποζάρει δείχνοντας τη μάσκα με το σήμα του ΟΦΗ στην φωτογραφική κάμερα.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΟΦΗ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΟΦΗ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΟΦΗ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΟΦΗ

πηγη