Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Τι συζήτησαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης με τον αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση με το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Μεσσηνίας είχε την Πέμπτη 8 Ιουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Σωματείου κα. Μανούσου, ο αντιπρόεδρος κ. Παπαμικρουλέας, ο Γραμματέας κ. Καντζιλιέρης και υπηρεσιακοί παράγοντες.Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στον εξοπλισμό της αίθουσας εξετάσεων αλλά και την ενίσχυση του τμήματος Αδειων.

Ειδικότερα, τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών στην αίθουσα εξετάσεων καθώς και της ενίσχυσης του Τμήματος Αδειών με ένα ή δύο υπαλλήλους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών.

Ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το πρώτο θέμα, ότι το λογισμικό σύστημα εξετάσεων του Υπουργείου είναι πεπαλαιωμένο και δεν μπορεί, ως έχει, να εξυπηρετηθεί από καινούργιους υπολογιστές. Με έγγραφό του ο Περιφερειάρχης ζήτησε, εδώ και ένα χρόνο, την αντικατάσταση του λογισμικού από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που έχει αυτή την αρμοδιότητα, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας έχουν ως σκοπό να αποκαθίστανται τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται, λόγω παλαιότητας των υπολογιστών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Για το δεύτερο θέμα ενημερώθηκαν ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ενίσχυσης του Τμήματος Αδειών Οδήγησης εκ των ενόντων, με έναν υπάλληλο από το πρόγραμμα κινητικότητας.