TOP

Το αθλητικό πρόγραμμα προπονήσεων 2020-21 του ΑΣΜ Αριστόδημος

Το αθλητικό πρόγραμμα προπονήσεων 2020-21 του Αθλητκού Συλλόγου Μεσσηνίας “Αριστόδημος”, που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το άθλημα της Πάλης, όταν ανοίξει και πάλι ο αθλητισμός, στα τμήματα που θα λειτουργούν σε Καλαμάτα και Μεσσήνη.

“Ως αθλητικός σύλλογος πιστεύουμε ότι η πρόκληση των καιρών που διανύουμε, είναι οι συνέργειες για ολιστική προσέγγιση στον αθλητισμό και πολιτισμό, εκτιμώντας ότι το ανεξάντλητο πολιτιστικό μας κεφάλαιο μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματός μας και της τοπικής μας οικονομίας.
Οι δυνατότητες, αυτού του συλλόγου και του αθλήματος της πάλης, που προσφέρονται στα νέα παιδιά της Μεσσηνίας, είναι πολύπλευρες και απεριόριστες.
Δεν είναι τυχαίο πως απο το 2018 που ξεκίνησε ο σύλλογός μας να συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, κάθε χρόνο να αποσπά μετάλλια και να διακρίνεται.
Ο κυριότερος λόγος που γίνεται αυτό είναι ο χαρακτήρας ,η υπερβολική αγάπη στο άθλημα και στους αθλητές, οι γνώσεις αλλά και η εμπειρία του προπονητή μας Γιώργου Ευθυμιάδη.
Είναι ο άνθρωπος που ξέρει , θέλει και μπορεί να διακρίνει, να αναδείξει, να δουλέψει και να τιθασεύσει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των παιδιών σας , φτιάχνοντάς τους χαρακτήρα , αθλητική παιδεία, πειθαρχία , αυτοεκτίμηση , υπομονή και επιμονή στους στόχους τους αλλά και εκπαιδευοντας τους στην διαχείριση των συναισθημάτων τους με επιστημονικούς και εμπεριστατωμένους μεθόδους, ως ένας από τους πλέον εξειδικευμένους στο άθλημα της ολυμπιακής πάλης.
Μια προσωπική επαφή θα σας πείσει!
Η πάλη είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο, ασφαλέστερο και πληρέστερο άθλημα διαπαιδαγώγησης και ο Αριστόδημος είναι το μέσο που το επιχειρεί ακολουθώντας της νέες μεθόδους και τεχνολογίες εκπαιδεύοντας τα μέλη της διοίκησης με τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Γ.Γ.Α. και όχι μόνο, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανάπτυξη και κατάρτιση του συλλόγου μας στις ανάγκες του αύριο. Όταν ανοίξουν οι αθλητικές δραστηριότητες ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα τις ώρες προπονήσεων.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Προπονητής του Συλλόγου είναι ο Καθηγητής φυσικής αγωγής του λυκείου Μεσσήνης, με ειδικότητα στην Ελευθέρα Πάλη,
Α! προπονητής Πάλης,
Βαλκανιονίκης ,πρωταθλητής Ελλάδος πολλάκις και για 35 χρόνια προπονητής πάλης κ. Γιώργος Ευθυμιάδης!
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2020-2021
ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 18:30 – 20:00
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 17:00-18:30
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 16:00 – 18:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:00 – 17:00
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
tel : 6943441257 – 6936949030
Η ΤΕΧΝΗ ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ
Η Πάλη στην Μεσσηνία!”