TOP

Το δεύτερο μεταγραφικό “χτύπημα” του Άρι Καλαμάτας ακούει στο όνομα Θάνια Παπαδημητρίου!

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα του ΑΡΙ προκειμένου να ενισχυθεί εν όψη του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών!

Ο λόγος για την ταλαντούχα γκαρντ Θάνια Παπαδημητρίου που διακρίνεται τόσο για τις επιθετικές αλλά και τις αμυντικές της αρετές!

Η νεαρή αθλήτρια έρχεται να δώσει και άλλο ύψος στις θέσεις τον γκαρντ για την ομάδα του ΑΡΙ και να ενισχύσει και άλλο το αθλητικό στοιχείο της ομάδας και καθώς φαίνεται «κουμπώνει» στα «θέλω» του προπονητή, Μιχάλη Μπακογιάννη για πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και στο παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα!

Η Παπαδημητρίου είναι 22 ετών έχει ύψος 1’76 και οι προηγούμενες ομάδες της ήταν η Βάρη, ο Πρωτέας Βούλας και ο Αίολος Τρικάλων!

Η αθλήτρια από την πλευρά της δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Άρι, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία με την ομάδα και να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες…Από την πρώτη στιγμή με κέρδισε το πρότζεκτ που μου ανέλυσε ο κόουτς Μιχάλης Μπακογιάννης και είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά για πετύχει η ομάδα τους στόχους της…!»