Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Το εκλογικό της κέντρο στα Φιλιατρά εγκαινίασε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

«Όλα Αλλιώς» το σύνθημα της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας

Σε μία εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου εγκαινίασε σήμερα το βράδυ το εκλογικό της κέντρο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης των Φιλιατρών.

Παρουσία πλήθος κόσμου, η υποψήφια δήμαρχος, και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» έδωσε το σύνθημα για το ξεκίνημα της προεκλογικής μάχης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τα Φιλιατρά στο εξής δεν θα αντιμετωπίζονται σαν τον φτωχό συγγενή της Τριφυλίας, θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει. Είναι ο στυλοβάτης τη τοπικής οικονομίας όλης της Τριφυλίας».

Η κα Παναγιωτοπούλου υποσχέθηκε καθημερινή παρουσία και στήριξη σε όλους τους παράγωγους που δίνουν τη ζωή τους και το αίμα τους, μιας και η αγροτική παραγωγή είναι ο στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη των Φιλιατρών, όπως η ύδρευση, οι δρόμοι, η σύνδεση του δικτύου στον βιολογικο της πόλης  κ.α., ενώ τόνισε πως θα πρέπει να ανακαινιστούν τα δημοσιά κτήρια, όπως το παλαιό λύκειο, το δημαρχείο των Φιλιατρών, το κτήριο που βρίσκεται το ρολόι, αλλά και η μεγαλύτερη πλατεία της Τριφυλίας.

Δεσμεύτηκε την διεκδίκηση της λειτουργείας του Α.Τ. Φιλιατρών. Μιλώντας για την ασφάλεια αναφέρθηκε και στην προσπάθεια ίδρυσης δημοτικής αστυνομίας, μιας και το επιτρέπει ο «Κλεισθένης». Μίλησε για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για την δημιουργία υποδομών, όπως στην προώθηση της κατασκευής του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην πόλη.

Κλείνοντας την ομιλία της, κάλεσε του πολίτες να σκεφτούν όχι μόνο με την καρδιά τους, αλλά και με το μυαλό τους, συγκρίνοντας ανθρώπους, επιτελεία και βιογραφικά. «Να ανεβάσουμε τα Φιλιατρά να στηριχθούν όλοι επάνω και να γίνουμε όλοι μαζί πρωταγωνιστές» κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια:

πηγή: www.gargalianoionline.gr